Sevimmmm Zhlcnr 30+5 deyil 16 mm ile dayanıyoruz 27den beri. Dogum kanalında suan bebeğim. 1890 gram. Bugun bel ve kaasik agrım basladi hafif hafif
Hulyalp Zhlcnr benimde ikiz ve serklaj yapilmadi. 30+5 olduk daha yeni erken dogum riskim cikti 25mm dahada kisaldi mi bilmiyorum ama kasilmalarim devam ediyor hedefimiz bayram sonrasi insallah sadece yatiyorum erken gelmesinler diye
MMinee Zhlcnr ilk gebeliğimde 21.haftada 1.8mm ölçüldü. Dikiş atılmadı 1 ile 1.8 arasında gelip gitti 37. Haftada Doğum yaptım. Şimdi tekrar hamileyim ama bu kez serklajlıyım bakalım ne zaman olacak.
Zhlcnr Sevimmmm ay masallah bende 28 haftadan beri 23mm 32 haftada olcmedı suan 33 ne kadar bılmıorum ama ılaclara rağmen kasılmalarım var bazen her saat başı bı tane oluyor cok korkuyorum
Ulkukog123 Sevimmmm ultrasonda doktor görüp mü söylüyor kısalığı yoksa ağrınız varsa alttan muayene ederek mi anlaşılıyor acaba ? Nasıl öğrendiniz?
Hulyalp Zhlcnr belli bir araligi yada zamani yok canim. Ama hastanede yattigimda pespese cok oluyordu simdi ilaclar biraz daha etki etti galiba farkli zamanlarda oluyor.
Sevimmmm Ulkukog123 hcbir belirtim olmadi ne leke ne agri. Ultrasonda 12.haftamdan beri kontrol ediyor 27.haftada düştü
Zhlcnr MMinee 28 haftalıkken 23mm canım 30 haftalıkken gıttım sabıttı 32 soylemedı gerek yok dıe suan 33 ama yatamıyorum kalkmadan yemek yapmaya fılan kalkıyorum mecbur
MMinee Zhlcnr bence rahat ol yaşam sınırını geçmiş bebeğin... inşallah vaktinde alırsın kucağına. Zaten endişe edilecek bir şey olsa doktorun mutlaka uyarırdı.
Zhlcnr MMinee ah canım ınsallah 36 kadar dayansa Bırsey ıstemıyorım Ramazan olunca fazla ayakta kalmak zorunda kaldım tek korkum o