zcolak Cerenylmzz Dövmem olmasına rağmen tam bilgi sahibi değilim ama Doğumdan sonraya hatta emzirme döneminden sonraya ertelenmesinin daha iyi olacağı düşüncesindeyim. Mikrop kapma olasılığı var en düşük.
Denizanne Cerenylmzz canım ben çok araştırdım gebelikte riskli. Ama emzirirken yaptırabilirsin süte geçmiyormuş boya 😌
_Kubra_ Yaptırmadım. Ama riskli olabilir deri altına nüfuz ediyor enfeksiyon ve ağrı yapabilir dr. Sormadan yaptırma bence
Ays007 Normalde bile çok riskliyken gebelikte kim bilir ne kadar risklidir çok hijyenik olması lazım kandan bulaşan bir çok hastalık var dikkat edin derim .
Cerenylmzz Ays007 normalde bi riski olduğunu düşünmüyorum 6 tane dövmem var şuana kadar hiç bi yan etkisini görmedim canım
Alessia Cerenylmzz bu soru benım aklımada takılmıstı ıyı olmus ogrendım bende 💕 dogumdan sonra artık💕
Ays007 Cerenylmzz benimde var tatlım şöyle bir risk var yaptırdığın yer hijyenik değilse iğnelerini değiştirmiyorsa aids gibi kandan bulaşan enfeksiyonlara neden olabilir cilt kanserine yakalanan insanlar bile duydum güvenilir yerlerde yaptırmak lazım 👍
Cerenylmzz Alessia aynen canım Doğumdan sonra istediğimiz kadar yaptırırız artık şuanlık bekleyelim 😊