ecemmp- Marayy evet canım akıntı içinde geldi ilk iki gün açık pembeydi 3 ve 4. Gün biraz daha koyu geldi akıntıda damarli gibiydi koyu gelen ama günde 2 kere az kalıyordu bugün hiç gelmedi umutlanmak da istemiyorum ama ilk hamileligim olucak inşallah
ecemmp- Cemreask adetime 11 gün varken olmuştu 3 hatta 4 gün geldi bugün gelmedi hiç gogus agrım kasik agrım ve haksızlığın var yumurtlamadan berli
Cemreask ecemmp- benimde yumurtlama gunumde boyle yogun akinti oldu uzayan bi akinti çatlamistir belki yumurtan
ecemmp- Cemreask inşallah bende hamileyimdir çok istiyorum ama umitlenmek de istemiyorum 10 gün vari ilk kan geldiginde adetime dun test yaptim negatifti 8 gun var adete erken mi acaba geldi erken mi acaba belirti için
Marayy Cemreask aslında bazı testler de çıkıyor hamilelik yoğun akıntın varsa olabilir mesela benim adet olacağım gün yada önceki yün beyaz akıntım gelir bi kere adet olurum
Cemreask ecemmp- 8 gün test için erken canim ben günüm geçince yapicam erken yapinca negitif cikarsa üzülür insan onun için en iyisi günün geçmesini beklemek
ecemmp- Cemreask evet canım biraz hayal kırıklığı oldu en iyisi yapmamak günün geçmesini beklemek akintin yapışkan bi şekilde mi
Gkhnm97 Marayy canm burda bn okumustum yumurtlama gununden beri gpgus acisi olup hamileligi ogrenenleri insallah vardr sendede🤲
Gkhnm97 Marayy canm dedigin gbi akinti bendede olmustu seffaf uzayan icinde ince damar seklinde kan vardi canm acaba yerlesmemiydi o o zaman adet oldum bn ama banada cok garip gelmisti o akinti
Gkhnm97 Marayy bnce olma sansi yuksek canm cunku burda oyle duymustum bn rabbim nasip etmistir insallah