Ayisigi1 SevdaLinkaaa ne güzel inşallah benimde kızdır sizin karnınız dikmi benim yukarda büyüyo sadece 5 kilo aldım 17 haftalık oldum burdakiler yorumda 9 aylık gibi görmüşler karnımı banada zayıfım sanki geliyo biraz daha kilo almak istiyom 😂
cansin92 Perşembe günü 19+0 oluyorum.12+6 da doktorum kız gibi demişti dediği çıktı kız bebek bekliyorum 😍🙏🏻
Gozde19 Ayisigi1 19+4 ekimin 12sine felan geliyo doğum cinsiyet öğrenemedik daha 13. Haftada pipi var dedi 16da kıza benziyo dedi 19da poposu havada uyuduğu için göremedi 😂😂 rüyalarımda hep erkek görüyorum hamile kaldığım gün zaten rüyayla müjdelendi oda erkekti ama tersi çıkar derler kız galiba 🤗❤️
Nazlisezgin Ayisigi1 ben hep ekşi yedim arada tatlıda tabi rüyamda hep kız gördüm doğruymuş kızım geliyor ❤️
Minedy bugün 18+3üz. Seğirme dışında ilk hareketlerini biraz önce hissettim 😍😍 13+4 te erkek gibi denildi. 17+4 te kız gibi denildi. Bugün 18+3 te erkek gibi denildi. Ben kutumda pipi hissediyorum ama bakalım doğumda ne çıkacak kutumdan 😂😂
sevgitekes Minedy kesin belli değil yani aynı bizimde iki kere erkek dendi iki kere kız 20 yi bekliyorum kızıma alistm şimdi ama net olsun istiyorum
PnrGg Ayisigi1 ben sürekli ekşi yedim halada ekşi yiyorum hele limon 😋 Kızım olucak inşallah şimdilik greyfurt kadar😂 yarın 18 haftaya gireceğiz🥰 hangi meyve olucaz bakalımm😊
Ayisigi1 PnrGg ekşi genelde oğlanda yerler ama herkes farklı tabi bende oğlumda çok ekşi acı yedim kızımda tam tersi hiç ekşi yiyemezdim ama simdi hamileyim sürekli canım erik istiyo gecen hafta eşim pazardan aldı bi oturusta bi kilo yedim😀
mf_ozturk Ayisigi1 sabırsız bi bekleyiş onu öğrenince de ne zmn dogucak diye sabredemiyo insan sanki hiç zaman gecmiyo gibi
DeryaKuzusu Bu haftalarda karın ağrısı normal mi yaşayan var mı? Dünden beri karnım ağrıyor. Hafif adet ağrısı gibi.
DeryaKuzusu MirhanMirza haftaya çarşamba randevumuz o zaman söyleyecek. Ayrıntılı ultrason hakkında bilgi verecek. Ama zaman bize kalmış. 19 ile 23.haftalar arası diyor doktorlar. Bn 22. Haftada düşünüyorum.