NimetDilmen Buqün doktor bebeqin kafasının 4 hafta önde qittiqini söyledi. Kafasına baktı su toplaması felan yok normal dedi. Kafası büyük doquran duyan yaşayan varmı herhanqi bi sorun oldumu?
Gkayra NimetDilmen bizimde normalde hep öndeydi 30.haftada kafası 33haftalik dedi doktor ,bı sıkıntı yok dedi.brnde ebeye sormuştum doğumda sıkıntı olur mu diye ,çatı müsaitse bı sıkıntı olmaz demişti.insallah bı sıkıntı olmaz cnm sağlıkla doğarlar...👍
Esramese NimetDilmen ablam o sekilde dogum yapti kilosu ve basindan dolayi sezeryandi ailede varsa iri basi olanlar falan doktor normal diyor genelde enistemde insan irisi çünkü
Bilgeeferhat NimetDilmen 37+3 haftalık hamileyim bizim hep önde gidiyor genetik dedi doktor ama 40 haftayı beklersem normal doğum yapamazsın dedi dün çatı muayenesi oldum 2 cm açılmam varmış bu hafta sancım başlamazsa haftaya suni sancıya başlatçak normal doğum için 😊
NimetDilmen Yasmnnn Kaç haftalıksın? Bqun doktor bana eqer kafası doqum zamanıda büyük olursa sezeryan olur dedi
NimetDilmen Gkayra Bende 32.haftamdayım kafası 36 qozukuomuş 4 hafta öndeymiş. Bi sorun olmucaqını sadece kafasi büyükse sezeryan olur dedi bakalm. Saqlıkla alalim kucaqımıza
Bilgeeferhat NimetDilmen aynen kuzum benim doktorum son çare sezaryen olarak gördüğünden 39 da suniyle normal doğum yaparız 40 haftayı beklersek normal doğum zor gözüküyor dedi 😊