Eminehm Esramese Bende pek dikkat edemiyorum zaten 3 yaşında ki oğlum sürekli tepemde kucağımda temizlik desen hepsi bana bakıyor eşim lafta yardım eder ama daha yardımını görmedim geçen hafta ona sinir oldum koltukları bile çektim süpürdüm sildim inşallah erken doğum olmaz bi anlık sinirle yaptım ama bi daha asla yapmam rüyamda hep erken doğum yaptığımı görüyorum o günden beri
Deletedmom143 Eylul0212 sen kimsinki bana oneriyorsun?cok sacma birisin sana kalmamis nasil konusarim ne yazarim ne soylerim!sana kalmamis senjn problemin diyil.sen kavga ariyorsun qaliba.senin seviyyende diyilim senle ugrasim zaten.sen gibileri burda cok.kendini cok mukemmel biliyorsan baskasinin yazdigi yoruma yazma!sana kalmamis.2cisideki ben Azeriyim ben turkce konusa bilmoye bilirim.zaten turklerde azerice konusmayi duzgun konusmjyor bu ayip bisey diyil zaten.Kendini bu kadar iyi bilip baskasinin yorumuna laf sokma sana kalmamis yanlislik tutmakda sana medalyon vermiyicekler zaten bilesin
Lavanta01 Deletedmom143 canim ben mesajini gördüm de yazmak istedim, o arkadas azeri oldugunu düsünememiş belli ki, azeri oldugunu tahmin etseydi oyle diyecegini sanmiyorum. Cunku tabiki azeriler mukemmel turkce konuşmak zorunda degil. Ama sen de aşiri sinirlenerek cevap vermissin, boyle birbirimize kizip sinirlenmesek kirici olmasak keske ...
Deletedmom143 AsenaD Canimsin.sabrla yap azaz yap.ablan ya yakinin varsa sana yardim ede bilriler canim mesela😊
Deletedmom143 AsenaD zaten hamilesjn Hali yumakmi derdindesin tatlim?erken donemlerdesin valla ben yapmoyorum oyle isleri.bi hali yuma merkezine veree bilirsin zaten kendini yormak zorundamisin canim?ne mecbur?
Deletedmom143 Eylul0212 hanimefendi beni cok guzelde anlamis ve bana yazmis.anlamiyan sensin.sen anlamadinsa senjn problemjn
Uurbsra Deniz25 evi bile bazen oturarak süpürüyorum belim ağrıyınca çok dikkat ediyorummm hamile kaldığımdan beri eşim ne ütü yptırdı ne dolap sildürdi ay hayırlısyla doğurayımda eve girşmek istiyorm insan kendi eli değmeyince rahat edemiyo🤨🙄
ozgurhayalim Ilk 4 ay hicbir is yapmadim. Su an sadece toz alma, ev süpürme, banyo balkon yıkama, çamaşır, bulasik ve yemek yapıyorum. Perde yıkama cam silme gözümü korkutuyor açıkçası ağir is sonuçta
Srnkrbrn Deniz25 valla canım bende 21 +4 üm sadece süpürge bide toz alıyorum perde yıkama tuvalet banyo yer silmeye haftada bir elimizle siliyoruz onlara eşim bakıyor mopla ben siliyorum yine banyo tuvalete dediğim gibi domestos falan ondan dokunmuyorum eşimde yaptırmıyor zaten o sekilde cam falan silebiliyorm ama evimin penceresi toplam 3 tane o kadar yardımcı oluyor eşim sagolsun o olmasa annem kayınvalidem gelir yine oyle 🙈
1ogrencianne Deniz25 süpürüp silme toz alma tuvalet banyo yıkama falan yapıyorm ben de. Koltuk çekmiyorum ağır şeyler kaldırmamaya çalışıyorm ağır kaldırınca akıntım yoğunlaşıyor sanki o yüzden dikkat ediyorum 😊
Pkzsntrk Deniz25 suan 37 haftalığım valla çok rahattım çok şükür hala her işimi kendim yapıyorum. Çok dıkkat etmedım üstüne tıtreyınce olur dıye bısey de olmadı hala kanepemi çekerim halımı kaldırırım yaparım temızlıgı ama bünye meselesi de olabilir tabı ☺️☺️
Krtlshllgl Deniz25 ilk hamileliğimde dikkat ettim ama şuan 2.ci ve daha az öncebitti işim halıları topladım bazayı çektim mutfak dolapları camlar tuvalet çamaşır ser toplayazlık kışlık ayır evi sil süpür falan hetşey yaptım 🤷♀️
Mlssa Deniz25 Ağır kaldırmıyorum.Perde asmıyorum abartı işleri yapmıyorum kısaca☺️ ama süpürmek silmek toz almak ütü yapmak bunları rahatlıkla yapıyorum.E tabi ister istemez normalden daha çabuk yoruluyorsun o yüzden dinlene dinlene yap canım👍🏻Riskin yoksa normal gündelik işlerini rahatlıkla yapabilirsin🙏🏻
Usya34 Deniz25 Çok eğilmem. Çok hızlı temizlik yapmam dinlenerek yavaş yavaş yaparım. Kullandığım kimyasalları da elimden geldiğince kendimden uzak tutmaya çalışırım. Bayılıyorum temizliğe haftada 2 gün yaparım muhakkak 😊 En güzel vakit temizlikle geçiyor.
Eminehm Alarasel 21 haftalığım canım dikkat etmem lazım gerçekten Allah korusun bi de bişey olur oğluşuma o zaman çok kötü olurum
espalp Deniz25 beş aydır sadece yemek ve bulaşıkla ilgileniyorum ki ilk üç ay pek yemek de yapamadım bulantılardan. Bi kere saf gibi banyo temizlemeye kalktım fenalaştım. Süpürge bile yapmıyorum şu an. Sağ olsun eşim ve annelerimiz yapıyor. Hatta büyük çoğunluğunu eşim yapıyor 🙏🏻