Ayaztgce 7+3günlük hamileyim sol göğsümde ara ara yanma tarzı bşe oluyo göğüslerinde şişti hamilelikten olabilirmi
Sivasgelini Ayaztgce benimde uclarinda aşırı sizlama var dokununcada cok agri yapiyo tamamen hamileliktenmis 7+1 haftaligim
defne55 Ayaztgce ilerki haftalarda daha da kötü olacak canım ben 13 haftaligim göğüslerim ateş topu gibi resmen
Sivasgelini Ayaztgce bucut yapisi değişiyor doktor bana normal dedi icini ferah tut hamilelikle ilgilidir
Ayaztgce Sivasgelini insan ister istemez evham yapıyo şimdi sendende duyunca içim rahat etti tesekkür ediyorum 😘
Sivasgelini Ayaztgce bende cok evhamliyim burada kendimi sakinlestiriyorum birbirimize yardimci olduysak ne mutlu bana 😘 dusuk tehlikesi dis gebelik bilmem ne derken ruh hastasi olduk 😂 rabbim kolaylik versin hepimize
Ayaztgce Sivasgelini hiç sorma ya bende bide panik atak var hepten dert ediyorum kendime rabbim yardımcımız olsun bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin🙏Senle aynı haftayız dinledinizmi kalp atışlarını biz dün dinledik😍
Sivasgelini Ayaztgce amin insallah benim haftaya cuma randevum canim 6. Haftada bakti duyulmadi gosterdi atislari cok net gozukuyodur ama duyamadik insallah bu kontrolumde duyarim bende 🙏🏼