Biryabanci1 Kozlar 14+3 üm pazartesi doktora gidicem kısmetse inşALLAH gösterir.. Ben hamile kalmadan önce sürekli kız bebek görüyordum rüyamda hamile kaldım halamda hamile onun kucağında erkek bebek gördüm bende alıyordum kucağıma sonra bi kaç gün sonra çevremden kız bebek gördüklerini söylüyolar.. Hatta geçenlerde doktora gitmişim bana erkek olduğunu pipisini gösterdiğini söyledi sonra yarındası altın yüzükler küpeler gördüm bir kutu 🤰🏼 Sizce kızımmı erkeğimmi olacak 🤷🏼♀️😅
Nesiii Biryabanci1 bende rüyamda doktor kontrolündeydim banada doktor erkek çocuğunuz olacak dedi,ama anneme sordum rüyayı kız olabilir dedi tersi çıkarmış :)
Mom72626 Biryabanci1 ilk evlendiğim sene erkek görmüştüm göğüsüm yatıyordu. Ama hamile kaldığımı öğrendiğim zaman kız gördüm hem de 3 kere ayrı ayrı. Herkes değişir dedi değişmedi kızııımm oluyor ❤️❤️🧿🧿🥰
Zuleyha18 Biryabanci1 annem hamile olduğumu bilmeden rüya görmüştü bilezikler filan sonra ben hamile olduğumu söyledim kızın olacak sanırım ddi rüyasını anlattı 😁 kayınvalidem aynı şekilde pembe gördü bende doktora gitmeden bi gün önce kızım olacağını gördüm sonuç kız 😂😍💗
Mrvee41 Biryabanci1 bende rüyamda aynı dedigin gibi kendimi ultrasonda doktor pipisini gösterirken görmüstüm 🙈 4 gün sonra erkek olduğunu öğrendim 🤗
Naniii Ben Ruyamda erkek gormuşdum bir arkadaşimin kucağindaydi ve o iki yildir evliydi ama çocuğu yoktu sonra oyrendimki oda hamile ve Ben doktora gitigimde erkek olduğunu oyrendim
Kcmr22 Ben hamile olduğumu bilmiyordum ki rüyamda kız bebek doğurduğumu gördüm🥰 hep tersi çıkar erkek falan dediler öyle okudum rüya tabirinde de🥰 Şimdi 36 haftalık olduk minnak kızımla😍👼🏻
94ipekkk Bazılarına gerçekten malum olduğunu düşünüyorum bu konunun zira ben rüyamda evlenmeden öncede evlendikten sonra hamile olduğumu öğrendiğim zaman da dahil hep kız bebek gördüm hatta emzirdigimi kaşını gözünü saç rengini bile görmüştüm herşeyiyle ama oğlumuz olucak şimdi çevremde herkes erkek bebek görmüştü rüyasında bende diyorum artık ne bebekmis anasından öte herkese malum olmuş 😅😂
melegiminannesi Rüyamda defalarca kız gördüm beni gören kız kız dedi herkes kız görmüs rüyasında ama oğlum oluyor kuzum 22 haftalığım bencede tersi çıkıyor hatta öyle bir ekşi aşeriyordum ki anlatamam kesin kız demistim ama erkekimmmmmmm oluyor ☺☺☺☺💙💙💙
Semosh Bende hep hamile olduğumu emzirdiğimi görüyordum bebek kucağımda ama cinsiyeti bilmiyodum😂😅hamileyim şimdi. Belki bigün bende görürüm
_eda8 Ben ilk rüyamda kiz görmüstüm , ikinci rüyamda ikiz erkek bebegim oldugunu görmüstüm , 3 rüyamda ise tatlimi tstli kasi gözü cok güzel olan bir kiz evlati gördüm . 31 haftalik hamileyim ve Kizim olcak insAllah ☺️