Betul3535 Merhaba kan sulandırıcı iğne kullanıyorum göbekten nekadar süre yapılıyor birgün bir tarafa birgün diğer tarafa yapıyoruz 7 nci vurulduk sanki yer kalmamış gibi hissediyorum
Seda5892 Betul3535 yapabildiğin kadarını yap çanım göbekten bir süre sonra iğne göbeğime girmediğinden bacağa geçtim sonra kola geçtim 😬
Happy12 Betul3535 ben bi kolaçdan bi bacaktan yapıyorum .. göbeğim çıktığı için ordan yapmaya korkuyorumm.. patlıcakmış gibi geliyorr 😂😂😂
ElmasSs Betul3535 Koldan eşim vuruyor arka yağlı kısımdan daha rahat ilk göbeğimden yapmıştım çok acıdı ve morardı böyle dhaa rahat geldi deneyebilirsin
Pnrarvn Betul3535 29.haftadayım hala karnımdan yapıyoruö doktorda böyle tavsiye ediyor hem kolay hemde emilimi en iyi yer göbek yağlarıymış 200 tane olcak nerdeyse yer oluyor üst üste üst üste 🤣
Duuyguum Bende öyleyim canım 10. Haftamdayım sanki vuracak yer kalmamış gibi geliyo ama vuruyorum yine de bişe olmadı
Burcuyavuz Ben 25. Haftamdayım hala karnımdan yapıyorum iğnelerimi sonuna kadarda öyle yapmayı düşünüyorum koluma kendim yapamıyorum bacağıma yaptık bir kere 1 hafta bacağım çok acıdı
Ozge3747 Betul3535 Ben sürekli göbekten yapıyorum canım. Bir sağdan bir soldan. Elimle bakıyorum neresi sertleşmemişse oradan vurmaya çalışıyorum.
Htczmra 16 haftadaym hala göbekten yapıyorum benimde koldan çok acıdı bacaktan hiç denemedim ama karnım büyüdükçe mecburen kola gecicm ama koldan daha çok aciyo
Pnrarvn Betul3535 bence doktoruna sormadan yer değiştirme kolda kasa gelirse çok şişiyormuş mesela bacakta çok acıyormuş
Htczmra Ryhnytm karın büyüdükçe zor oluyormu bende karından daha rahat yapyrm ama büyüyünce zorlanirmym bilmyrm
Duuyguum Htczmra benimde en merak ettiğim şey bu karın büyüdükçe geriliyor mu deriyi tutmakta zorlanılınıyor mu diye
Ryhnytm Htczmra artık synı yerlere denk gelmeye başladı yüzdük yüzdük kuyruğuna gelsik diyip sabrediyorum yer buldukça vuruyorum
Ryhnytm Duuyguum gene bi deri oluyo oturduğumuz için tabiki eskisi gibi rahat tutulmuyor ama vuruluyor
Betul3535 Göbekten en son yapılan yer acıyor sanırım diğerine yakın yere denk geldi diğerlerinin yeri sonradan hiç acımamıştı
Yebrulii Merhaba arkadaşlar pıhtılaşma olupta doğum için doktorunuz bişey dedi mi sezaryen mi normal mi diye pıhtlaşma olanlar 38.haftada sezeryana alınıyo diye duydumda sormak istedim
Ryhnytm Yebrulii dedi geçen kontrolümde illa sezaryen olacaksın diye bir şey yok risk alıp %10luk kısma girip normal doğurabilirsin dedi ama kıymetli bebekmiş bizimkiler genelde sezaryen oluyormuş bende kararsızım bu hafta kesinleşecek bakalım 36+3üm