Yprkk Yaklaşık bir haftadır ayaklarım sanki cayır cayır yanıyo uyuyamıyorum . Tahlillerimde de herhangi bişey çıkmadı . Bu durumu yaşayan var mı ?
Senbibak Yprkk kaçıncı haftandasın 20. Haftadan beri bu sorunu yaşıyorum o kadar zor ki kova yapıp ayaklarımı içine sokuyorum otururken yatmadan her gece ayaklarımı yıkayıp kremliyorum geçmiyor
hunilimom Yprkk yarim saat 1 saat de tuvalete kalkıyorum her kalktıgımda ayaklarımı yıkıyorum soğuk suyla anca öyle rahatlıyorum
Yprkk Senbibak 22+3 olduk bir haftadır böyle . Gündüz hissetmiyorum ama gece yatağa girince başlıyo resmen
Yprkk hunilimom zaten karın büyüyo sağa sola dönmek zorlaşıyo uyuyamayınca sabaha kadar çok kötü oluyo ya 😔
anapanda12 Soğuk suda fayda var sma süresi 5 dk falan sonra devam ediyo havaya dikiyorum onunda faydası kısa sürüyo rahmin büyümesinden kan akışının hızlanıp artmasından olsa gerek... Allah korusun bebeklerimizi de , kucağımıza almak da nasip etsin inşaAllah🤲🏻 mecbur çekicez artık
Kubulik Yprkk canım aynısı bende de var buna ek olraak avuç içlerimde nasıl yaniyo anlatamam gece yanıma buz kalıbı koyuyorum ellerimle tutayım diye hele bi de son zmaanlarim 38+1 im izmirdeyim o kadar sıcak geliyo ki her yer kaç gündür cam açık üstümü bile örtmeden uyuyorum
Arzymn Yprkk bir de şu at kestaneli kremler falan var, mentollü gibi, onları gebelikten önce kullanıyordum, buz gibi yapıyordu, gebelikte kullanılıyor mu bilmiyorum ama , doktora danışılıp kullanılabilir, çok da işe yarar
melegiminannesi Valla 22 haftalığım aynı sıkıntı bendede var heleki şu 1 haftadır arttı ayaklarım kızarıyor ve yanıyor gece üzerime carsaf atamıyorum üzerim açık uyuyorum hatta dün dayanamadım soğuk suyla duş aldım 😅
Yprkk Arzymn sorup araştırayım o zamn ya çünkü daha yeni gebeliğin yarısını geçtim haftalar arttıkça daha zorlaşacak 😔
elifkonuk_06 Canlar bende de basladı bu yangınlar🙄 gundüz corapsiz gezmeyin ne kadar sicak olursa olsun muhakkak giyin faydasi oluyo inanin. Birazda magnezyum eksikliginden olabiliyomuş oyle okudum internette😊 Rabbim hepimizin yardimcisi olsun insallah