Lamelif 25 haftalık kontrolleriniz de bebeklerinizin kilosu kaçtı? Benim kızım minyon sanırım 25+0 hafta 763 gr 🌸
Deletedmom143 Lamelif ben yarin kontrole dusucem canim ugun tam 25 haftaliyiz Bugun doktorum olmuyucakti hastanede bugun gidicekdim.yarin bakalim ne kadar olmus.😚
Deletedmom143 Lamelif 23 haftalikken 561 qramdj benim oglusum.sneinki ne kadardi?cok olur bundan kilosu bence canim Normal zaten minnosunun kilosu.her bebek ayni diyilki annesi🙈ay ben cok kilolu sevmem aslinda.normal kiloda olsun saglam olsun iste annesi😍
Ayguns Lamelif 23+4te 740 gramdı şuan 25+2yim bilmiyorum ne kadar olduğunu kontrolüm bayramdan sonra bakalım artık 🤷🏻♀️☺️
Lamelif Esramese maşallah ilk bebeğim şuan 1 yaşında ultrasonda hep 2-3 hafta büyük gözüküyordu şimdi de aynı 1 yaşında ama 2 yaşında gözüküyor boyu maşallah uzun benim gibi. Şimdi kızım normal gidiyor 25+0 haftada ultrasonda da 25+0 çıkıyor 🌸
Mom72626 Esramese ben de öyle canım her sabah ekmeğin içini çıkartıp kaşarlı tost ve meyve yiyorum kızım 24. Haftaya girdiğimiz gün 735 grdı
Esramese Lamelif rabbim hayırlısı ile almayi nasip etsin hepimize benimki hızlı büyüdü icin sanırım erken gelmeye çalıştı bacaksız yogun sancım cikti yasadigim tek sorun kalca ağrısı ve disari cikma yasagi oldu
anapanda12 25 haftada 700gramdı, bu gaftada 600grm ila 1.000 gram arası olabiliyormuşlar sağlıkla gelsinler inşaAllah 🤲🏻
Lamelif Esramese aaa dikkat et canım benim sezaryen 38+5 haftalıkken oldu ultrasonda 42+1 gözüküyordu
Esramese Lamelif birazda bizim elimizde aslinda kimseye yük olmim aman laf olmasin elim ayağım daha tutuyoken cam pencerede sileriz dedik megersem sonradan çıkıyormuş acısı
Lamelif meva_ maşallah benim kızçem sanırım minik kaldı ya bir de şöyle de birşey var ben adet olmazken hamile kaldım yani yeni doğum yaptığım için. Benim haftalar da doğru olmaya bilir 🤔
meva_ Lamelif bende öyle özellikle bişey yemiyorum zaten canım haftasıyla uyumlu gidiyor senin kide normal bence arada 4 gün var o da 50 70 gram fark ettiriyor nolcak sanki ilerleyen zamanlar da alırlar ❣️🤩