BraBozlak Kızlar Aptamil kullanıyordu doktor gaz yapar dedi Bebelac mamasına geçtim sizce bebelac iyi mi
MiracAlpinveUmutunAnnesi BraBozlak tatlim benim bebegimde 1 aylik. malesef mama veriyorum bebelac kullandim ben ama doymadi benimki onunla ilk once herobaby kullandim bimden almistim cok sevmisti ve doyurucuydu sonra kaka yapamadi sonra mamadan dediler meger bagirsaklar mamaya alismaya calisiyomus bebelac gold aldik eczaneden onun olcusuyle herobabynin olcusu farkli bebelac olcusu daha az benim oglum doymadi simdi yine herobabye basladik memnunum simdilik
Snmscl BraBozlak aptamil kullanma canım zaten gdo lu çıktı aptamil benim Önerim hipp ya da sma ama teneke kutulularından al onlar probiyotik oluyor gaz problemi yaşamazsın
OlgaArslan BraBozlak bebelak gold tavsiye ederim ben ondan kullanıyorum bi arkadaşım da SMA tavsiye etmişti ama daha denemedim bide biberon seçimin gaz yapmayan biberon olsun
BraBozlak MiracAlpinveUmutunAnnesi benim kızım da kakasını zor yapıyor gazını da zor çıkartıyor hippi öneriyorlar ama doktorum da Evolve ya önermişti
MiracAlpinveUmutunAnnesi BraBozlak evet canim hippiyi bende duydum bakalim bu herbaby bitsin ona baslicam bide
Snmscl Buseguzel anne sütüde gaz yapar canım benimde kızımın problemi vardı yediklerine dikkat et ve kendini üşütme direkt sütüne geçiyor
Buseguzel Snmscl ya dikkat ediyorum ama yine de oluyor. Kaç kere doktora götürdüm, olabilir diyorlar genelde 3. Ya da 4. Ayda düzelirmiş, kolikmiş bebeğim. 25 günlüğüz daha zaman nasıl geçecek bilmiyorum 😔 onun ağlama krizlerine dayanmak çok zor geliyor
Snmscl Buseguzel canım benimkide kolikti 4 ay çektim gecem gündüzüm belli değil uyku düzenim yoktu hiç durmuyordu ama 4 Aydan sonra düzeldi herşey gaz damlası falan veriyor musun