Ekk12 Dambik evet yeni doğan için kullanılıyor ama kaç yaşına kadar kullanır bilemiyorum biraz küçük geldi gözüme sanki :) alan kullanan da tanımıyorum burada varsa bizi aydonlatırsa sevinirim :)
Tugramoms Selufkaa beneto aldım hafif çok ağır bir araba değil ve çok beğendim olumsuz hiç bir yorumu aldırmadım hayalimde olan arabayı aldım çok beğeniyordm hamilelik öncesi de bence gayet iyi kullanışlı hem çok pahalı da değil
Adsin melegiminannesi daha kullanmaya başlamadım işyerinde kullanan arkadaşların tavsiyesi üzerine aldım
GuelGltkn melek013 yok cikmiyo üstüne takiliyo puset. youtube da falan tanitim videosu var 2-3 yasina kadar kullanabilirsiniz bu bebek arabasink
melek013 didemsenol puset takılırken diğeri nin üzerine mi takılıyor çıkmadan.çıkarılabiliyomu alttaki
Mom_O Selufkaa travel bence de 1 1 bucuk yasa kadar cok rahat.Daha sonra baston dusunebilirsin.Ama yani disarda cok uzun sure kalmicaksan ona da ihtiyac olmuyo bence
Mom_O Alarasel aa simd goruyorum.Aynen bence travel cok kullanislii👍 Ama tabi iste kapandiginda boyutu falan iyi arastirmak lazim.