Mksdl Merhabalar, ayrıntılı ultrason yaptıracağım fakat özel hastaneye gidiyorum 300tl tutarı dedi bana çok pahalı geldi açıkcası. Devlette yaptırmk istiyorum ve isteğe bağlı yapıyormu acaba devlet hastaneleri? Lütfen cevap.
Suheda Mksdl herhangi bi kadin dogumcuya çıkarsınız ayrintili ultrason haftaniz geldiyse doktor size bi kagit verir ona göre sıra alırsınız ben 14haftalikken aldim sıramı 20marta devlette
Busraaras Mksdl valla ben istanbul acrupa tarafındayım okmeydanı hastanesi gibi büyük devlet hastanesinde çalışan doktor tanıdığım var kadın doğumcu yapılmıyor dedi onun haricinde diğer devlet hastanelerede sordum etrafımdaki onlarda yapmayınca kendi doktoruma yaptırdım 280₺ verdim
Suheda Mksdl onu bilemiyorum canm ben zaten devlete gidiyorum o yüzden bisey diyemem doktorum istedi ben bilmiyordum bile
Suheda Mksdl buarada ben mersindeyim şehir hastanesine gidiyorum aslinda eski usül devlet hastaneleri gibide deil burasi belkide o yüzdendir canm
Mksdl Busraaras bende istanbul avrupadayım. Cerrahpaşada bir tanıdığım var gerekli görürse yapar doktor devlette dedi onun için sorayım sizlere dedim 😊
Busraaras Mksdl inşallah yapar ama genelde yapmıyorlar diye biliyorum onun takibinde olmadığın için sadece onun için onlara gittiğimizde bozuluyorlar kabul etmiyorlar ☺☺