Xaleyeren Kızlar eşimin işi dolayısıyla hatayın kırıkhan ilçesindeyim buraları pek bilmiyorum eylülde doğum yapıcam alışveriş için uygun güzel tavsiye edebileceğiniz yerler varmı lakin ben burda kendime hamile pantlonu bile bulamadım küçük bi yer 😔🤦🏼♀️
OgrtSemaa Xaleyeren tatlım İskenderun da ben de bulamıyorum kıyafet. Bebek için avm de e bebek var oraya gidiyorum. Bir de lcw ya git oranın da hamile Ürünleri var bir bak derim
Kvrckanne Xaleyeren bende eşimden dolayı İskenderun da yaşıyorum avm lerden alışveriş yapıyoruz bide bildiğim civil mağazası var
Kovaburcu Xaleyeren bence internetten al cesit cok yok yada antakyaya git avmlerinde daha cok marka var
Zeynepbeyza Xaleyeren iskenderuna giderseniz hilal giyim var ordan bulabilirsiniz fulla mağazasının karşısina kalıyor..
Xaleyeren Kovaburcu internettede bi kaç sayfa var güvendiğim sürekli oraya bakıyorum ama bi hamile pantlnu bulamadım 😂😂 iskenderuna baktım bedenleri yok iki avmdede dışarıya bakma fırsatım olmadı hamile pantlonunu internetten almak istemiyorum çünkü beden olarak nasık olur felan takılıyorum işte ara sıra 🤦🏼♀️🤦🏼♀️🤦🏼♀️ Olmazsa birde antakyaya gideyim
Aliyee2 Xaleyeren bebek alisverisiniz icin antakyaya gidebilirsiniz kirikhanla arasi 45 dk bir cok cesit ve magaza bulursunuz zaten kocaman kapali carsisi var