Sivasgelini Hanımlar günaydın iki gundur inanilmaz bi kasıntım var progestan kullaniyorum fitil olarak 7+1 haftalik acaba ondan kaynaklimidir fikri olan basina gelen varmi krem filanda suremiyorum bisey olur diye
Yigitalpinannesi Sivasgelini Kremden bisey olmaz canim enfeksiyon oldugu icindir o kasinti doktorunla konus
Gulchirai Sivasgelini beyaz sirke suyu ve ılık su ikisini karştr yıka . O da olmaz ise saf yoğurt ile orayı yıka yoğurtta da bakretı var bir birini yok eder
Sivasgelini Yasmnnn ozellikle bakrim kokulu akintim oluyo mu diye ama yok sadece ilacin akintisi oluyo 31inde gidicem doktora once gitme firsatim yok malesef
denizannee Sivasgelini 1 bardaktan az suya 2 yemek kaşığı sirke koyucaksin pamukla suruceksin yikayadabilirsin. Benim doktorum bana bunu önermişti o bölgedeki enfeksiyonu en iyi alan sirke demişti. Daha sürerken kaşıntı geçmişti bile.
Yigitalpinannesi Sivasgelini Hayir olmaz canim bende kullaniyodum krem hatta ben( kolonya surdum )tabi sen sakin boyle bisey yapma ama krem sur kremden bisey olmaz bide sirkeyle hafif ilk bi suyla temizlen oda iyi geliyo.