Karakuzuu oykum95 benim zaten 3. Sezaryenim olacak 😲🙈. Ayrıca araştırmada Alper beyin olduğunu duymuştum oda iyi bir doktor devletten tanıyorum. Eşinin de özel muayenesi var Derya hanım gücünüz varsa Derya hanıma gidin araştırmada da eşine yönlendiriyor diye duydum tahlil gibi durumlarda
oykum95 Sevgiyakup Sağol canım Allah razı olsun çok soru sordum , hakkını helal et. Rabbim hayırlı kolay doğumlar nasip etsin, az kalmış senin doğum yapınca da tecrübelerini tavsiyelerini buraya yazar mısın :)
Karakuzuu oykum95 ben daha başlarındayım 11 haftalık ve doktor arayışındayım şimdilik Mehmet bey e gidiyorum ama Derya hanımı düşünüyorum açıkcası
oykum95 Karakuzuu hmm daha yeni , gücünüz varsa tabiki en iyisine gidin :) Rabbim hayırlısı ile kucağınıza almak nasip etsin
Sevgiyakup @oykum95 helal olsun ne demek istedigin zaman sorabilirsin Allah cumlemize kolay dogum nasip etsin insallah :)
oykum95 Sevgiyakup merhaba 🤗 birşey daha soracaktım , şeker yüklemesi için glükozu biz mi alıp gidiyoruz yoksa oradan veriyorlar mı ve sonuçlar hemen çıkıyor mu acaba
oykum95 Sevgiyakup bir de ben ilk kez gideceğim aradım randevu aldım doktoru sordum bu hafta kim varsa o bakıyor dedi , yani belirli bir doktora randevu alınmıyor mu her gittiğimde kim varsa o mu ilgileniyor anlamadım