cennet_aka27 Betul3535 ben 12 haftalık hamile iken cıktım 5 saatlik yola bir sıkıntı olmadı dönüşte otobüs ile döndüm 9 saat sürdü oda her mola da yürüdüm 5 dk bile olsa. Doktorum o sekilde gidebilecegimi söyledi. Düşük riskin yoksa izin veriyorlar
Aysedgrlikrkmz Betul3535 merhaba 😊 ben 16.haftada bir çıktım 20 . Haftada bi daha çıktım 15 saatlik otobüs yolculuğu yaptım ama molalarda hep yürüdüm hareket ettim çok şükür ni sorun çıkmadı 🙏🏼
busrasafak Betul3535 3 aylikken istanbuldan kayseriye kayseriden rizeye gittik ama doktorum 2 saatte bir 10 dk yuru dedi cok sukur dogun yaptım bir sorun olmadi doktora sor canim
Mucizem00 Betul3535 28 haftalığım 5 sakatlık memlekete gittik geldik tabi molalar verdik geze geze geldik allah şükür bir sıkıntı olmadı
ayse__ Betul3535 giderken kendi aracımızla dönüşte otobüsle geldim 9 haftalık hamileyim bi sıkıntı olmadı çok şükür
Msenayelken Ben 30 haftalıkken 6 saatlik yolculuk yaptım. 1 hafta sonra da döndüm. Ara sıra sırt ağrılarım oldu. Kendi arabamızla gittiğimiz için koltuğu ayarladım. Onun dışında bir sıkıntı yaşamadım.
Eagle564 Bende geçen hafta sordum 10 saatlik yola gidicem gidebilirmiyim diye tabi dedi sen sadece hamilesin hasta falan değilsn dedi.
LINDAMAY Betul3535 yarın istambuldan almanyaya uçucaz Çarşamba gidiş, pazar dönüş olacak. 25 haftalık hamileyim doktor izin verdi yanıma ne olur ne olmaz uçabilir raporuda aldım. Ama almanya problem çıkarmasın diye bebeği 2 hafta küçük yazdık rapora.
Handeli Betul3535 benim erken Doğum riskim var 32+2 oldum 2,5 saatlik yola çıktım arada molalar verip yürüyerek ama kendi arabamızla gittik 🙄
Handeli Catsmomy sancılandım bel ağrım karın ağrım vardı adet sancısı gibi 26 haftalıkken nst de sancım çıktı
Gmzyrli Ohoo uçak otobüs yolculuğu çok yaptım iki haftada bir 6 saatlik yol gidiyorum otobüsle 20 haftlaığım
Naze2151 Betul3535 ben memlekete gittim 5 saat otobüs yolculuğu birşey olmadı doktorada sormadım gidiyimmi diye direk gittim.