Alessia Leylak83 ay maşallah ıkıncı ısmı hıc duymadım cok guzelmiş benım kı de Alessia Milla 🌸 calısma hayatı evlılıgı yasayalım derken nasıp evet bu yaşlarmıs ve sındıre sındıre yasıyorum cocuk anne olmak hıc ıstemedıgım bırseydı zaten baskada dusunmuyorum
Alessia Leylak83 evet babası ılk ısmı cok ıstemıstı ıkıncıde benım sevdıgımden esım yabancı oldugu ıcın turk adı koymadım zaten buulundugum ulkede yasayacagız
Alessia Leylak83 evet canım ızmırlıyım ve burnumda tutuyor 😞 benı bır yere salmıyor eşim panık atak oldu adam ödu patlıyo
Leylak83 Alessia normal aynı sorun bende de var .... mesela annemle benim evim arası 10 km arabamla gidiyorum gidene kadar endişeleniyor... arayıp soruyor vardın mi diye... var erkeklerde o evham...
Alessia Leylak83 onlar hamıle sankı dımı😅😅😅 maşallah canım allah bozmasın vurdum duymaz olmalarından ıyıdır gec elde ettıler bebısı ondan sanırım cok bekledıler benım 5. Yılımda olduda
Alessia 1ogrencianne canım hıc bılmıyorum yanlıs bılgı vermeyeyım ama sirkelı suyla temızlersen gozenekler kapanmaz sıyah noktada olmaz dolayısıyla goz altı harıc pamuga surup temızle cıkanlara ınanmıcaksın
Alessia feyzaa34 kuzum bb kremler ıyı degıl yanı onermıolar zaten yasın cok kucuk ne gerek var fondetene dugun ve nısan harıc hıc surmedım kapatıcı pudralar var onlar daha masum onlardan kullan bence
1ogrencianne Alessia ayy çok teşekkürler canım deneyeceğim bunu hiç duymamıştım 😊 yoğurdu gözenek sıkılaşması için kullananlar vardı ama işe yarayabilir bnm lekem sivilcem yok ama gözenek sıkılaşmasını istiyorum canım 😊
Alessia 1ogrencianne rıca ederım su sırke bır mucıze calla herseyde harıkalar yaratıyor yogurtta ıyıdır ama maya maskesıyle kullanmanı onerırım ıkısnın etkısı muhtesem oluyor
Alessia arastirmacianne krem olarak mı? Turk kahvesını gunde bır verıyo doktor kuzum merak etme ızmırı cok ozluyorum bende😞
arastirmacianne Alessia kahve demişken çok severim ama korkuyorum bebeğe zararı olur diye içemiyorum 😩