Girlmom Arkadaşlar bana Avrupa yakasında önereceğiniz güzel hamile kıyafetleri satan yerler var mı etek tayt pantalonlar gibi
ozgeustun Girlmom hamile kıyafeti almak yerine büyük beden (46-48 beden ) kıyafetlerle geçirmeyi düşünüyorum pek mümkün olmuyor mu?
Modies Girlmom valla pantolon için lcw ye bakın 70 80 tl kot pantolonlar ben valla yıka yıka giyiyorum taş gibi
Balamir ozgeustun Ben öyle yaptım M giyiyorum normalde L beden aldım alacaklarımı. Hamile kıyafetleri cok kötü çünkü :) Güzel bisey bulmak zor
iremmvebebegi Ben de Lcw ve trendyoldan aldı ,Lcw’den aldıgım herseyden memnunum bedenleri bana uyuyor birde pantolonu büyük beden alırsan baska yerden sıkar.Bu hamilelere göre tasarlanmıs canım
Gamzeciks Girlmom lcw pantolonları çok iyi kesinlikle. H&m den aldıgımla rahat edemedim ben. Şuan hiç pantolon olmuyor ama. Normal butiklerden elbise giyiyorum bu ara :)
Tugba12345 Girlmom bnde s den mye transfer oldm elbise alıcam bn bol bol hamile tayti aldm bikac tane de trendyoldan
[silindi] Girlmom ben hamile pantolonunhiç almadım sadece göbegim çoktıgo için normal kot pantalonumu giydim terziye verip belini hamileye uygun yaptırmıştım suan 36 haftalıgız
Girlmom Lcw da sadece pantolon var etek göremedim mesela göbeği kaplayacak taytlar da göbeğim oluyor bacaklarım bol geliyor
Anneyimmmmm Girlmom kaç aylıksın bilmiyorum ama çok kıyafet alma derim 2 tane hamile pantolonu aldım defactodan 7 aydır ikisini kullanıyorum ve çok memnunum. Üstüme de salaş tshrtler falan filan işte hamile kıyafetinin çoğu israf bence