Gizemmali71 Kızlar Kırıkkale’de yaşıyorum ve tekin kale diye özel kliniğe gidiyorum Kırıkkale’de yaşayıp bilen var mı ve Ekim’de Doğum yapacaklar bebek kıyafetlerini ilk nasıl tercih ediyorsunuz kalın mı inçe mi bilemedim ben
Demrl Gizemmali71 bende kırıkkaleliyim şuan eşimin işinden dolayı orda değilim orda yapma ihtimalim var tekin kale çok iyi doktor diye biliyorum çok tavsiye ediliyor bende yaşama giderdim tedavide
Happy12 Gizemmali71 kıyafet olarak hem kalın hem ince tercih ediyorum çünkü çok soğuk olmuyor bizim burası .. yani aydın 09 😀
Gulsah7171 Gizemmali71 tekin kale doktor gibi doktor vallahi bende onun hastasıyım ❤️ Ekim ayında bebişler üşür canım uzun kollu kullancam ben
mf_ozturk Gizemmali71 bence de ne çok ince ne çok kalın ama daha çok uzun kollu zıbınlar tercih ettim ben
denizoktay Happy12 akbükteyim, ama eşimim ailesi kemer mah. De çoğunlukla ordayım.doğumevinde selim hocaya gidiyordum,tüp bebeğe geçti o. alper kurtşahine başldım şimdi doğum yaklaştı nasılsa çok araştırmadım doktoru ama fena değil sanki
denizoktay Happy12 ben de selim hoca gidince İbrahim ömeroğluna geçmek istemiştim ama o sıra izindeydi ya kaçırdım şimdi de doğum geldi çattı son dk değiştirmek istemedim, hayırlısı olsun hepimiz için😊