Beyzaok12345 Anneolmak38 çok saol allahım isteyen herkese versin kimsenin kucağını boş bırakmasın Yakında çok güzel haberler al inşallah 😊🤚
MerveNural Anneolmak38 bilmiyorum ama bence degil gibi çünkü kurumus ve diger kirmizilik o cikinda hafif toplanmis gbi bende yapmistim ve 3 testte ayni cikmisti ama gebelik yoktu umarim sizin vardir
Zeynepzeze Testi görünce yüzüm güldü bir anda, inşaALLAH isteyen herkes hayırlısıyla evlat sahibi olur. Baya silik çizgi görünüyor. Adet gününüz geçsin tekrar bir test yapın aslında en doğrusu kan tahlili vermek
melikeyakisikli Anneolmak38 çok yeni bir gebelik gibi görünüyor aynısını bende yaşamıştım şuan 6+4 haftalığız bir kaç gün bekleyip kan testi ver 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Anneolmak38 melikeyakisikli Teşekkür ediyorum geçen ayda böyle olmuştu benim silik çıkmıstı ama adet olmustum yine öyle olur diye korkuyorum
ayserdemmm Anneolmak38 olur mu olur canım neden olmasın herseyin vakti zamanı var umudunu kaybetme hiç bi zaman. Ben polistikover hastasıydım doktorlar tüp bebek dene normal olması Zor dediler iki ay sonra kendiliğimden hamile kaldım demem o Ki dua umut güzel düşünmek herseyin ilacı ❤️
Anneolmak38 ayserdemmm İnşallah benimde öyle olur inşallah çok teşekkür ediyorum umut herzaman vardır
Cemreask Anneolmak38 mrb canim oncelikle hayirli olsun o koyu akintin ne zaman oldu benimde bu ay oldu yumurtlama gunumun gecesinde
melikeyakisikli Anneolmak38 en kesin çözüm kan canım korkma olur rabbimin izniyle bu mübarek ayda 🙏🏻🙏🏻😌
Cerenylmzz Anneolmak38 canım bende 1 gün kala yapmıştım net çizgi çıkmıştı senin ki biraz silik çıkmış bi kaç gün bekle tekrar yap bence umarım hamilesindir :))
Anneolmak38 Cerenylmzz Bakalım yarında adet olmazsam yine bi test yaparm zaten cuma gününe randevum var olmazsamda olsamda gidecem adetliyken hormonlarıma baktırcam
Anacsevgidolumelek Anneolmak38 ilk 5 dk icinde cikan sonuc dogrudur yaziyor testlerde biliyosunuz. Eger 5 dk sonrasinda olustuysa dikkate almayin diyor genelde.
Gls @Anneolmak38 #4719593 idrar testinde silik çıkmışsa sonra adet olmuş san büyük ihtimalle kimyasal gebelik geçirmiştirsin