Beyzaelik Kıyafetlerini ne ile yıkadınız? Yumuşatıcıda felan ne önerirsiniz? İlk defa yıkayıp ütüleyeceğim de kararsız kaldım
YamacDemirinAnnesi Beyzaelik uni baby nin deterjanıyla yıkıyorum dalinin yumuşatıcısını kullanıyorum memnunum çok şükür alerji falan olmadı oğlum 🙏🏻
Lolonunannesi Tbrk bende dalan aldım makinaya ne kadar koymak lazım fazla köpürüyor dediler de ? Kalıntı fln kalmasın yıkamadan sorayım dedim
gizempoyrazim MiracAlpinveUmutunAnnesi kokusu nasil acaba kapagini acip kokladigimda cok yogun geldi bana yikanincada oylemi
Tbrk Lolonunannesi vlla bnm olcegim yoktu evde, kac dk yikiycagnizada bagli, az koydum bir bucuk kasik gibi bisey koydum
MiracAlpinveUmutunAnnesi gizempoyrazim evet yogunlugu var ama ilk yikamada sonradan okadar kalmiyo yoğunluk
Sonay Beyzaelik ben sabun tozuyla yıkıcam en sağlıklısı kokmasına gerek yok bebeği rahatsız edebilir ayrıca hiç sağlıklı değilmiş diye duydum... Benim tercihim tabi
ZeynepKara Bende sabun tozu tercih edicem annem bizimkileri hacışakirin sabun tozuyla yıkamış ya dalan roxy ya da hacışakir almayı düşünüyorum
Eliftotree Beyzaelik kaç haftalıksın canım bende yıkamak istiyorum ama ne zaman yıkayacağımı bilmiyorum 🤔
Beyzaelik Haftadayım henüz yıkamadım da alıyım yumuşatıcıyı felan dedim baby me nin sabun tozunu deterjanını ve yumuşatıcısını aldım leke çıkarıcısını çok amaçlı temizleyicini felan. Hepsini baby me marka aldım
ZuhalDurmus Beyzaelik canım önerim herhangi bir çocuk deterjanı kokusuz, yumuşatıcısa kullanmaman. Pardüm kokusu ilerde alerjik yapıyor çocukları bilgine.