pardontatlimm Ftmkya evet 11. Ve 13. Haftada pipisine kadar gösterdi 🙈 ama sanırım kilitoris bi süre uzun olurmuş ve kız bebeklerde daha sonraki haftalarda kısalırmış o yüzden yanılma payı varmış bize gösterdiği pipi için kilitoristir yorumu yapılmıştı 😊
Ftmkya pardontatlimm anladım cnm banada 12 deyken kendi doktorum kız dedi 13 te baska doktor erkek dedi gösterdi pipi diyede ama kafam karıstı 1 hf önce neden görünmedi bide kendi dr cihazı baya iyi sonraki randevuda 16 olucam o zaman kesinleşir heralde sen 13 ten sonra bi daha gitmemiş miydin doktora detaylı ultrasona kadar
Ftmkya pardontatlimm cnm ya senden rica etsem 13 haftalıkken bacak arasının resmini verdiyse dr instagramdan eklesem yollar mısın karsılastırayım
Gulsum94 tazeanneyasemin bugün kontrole gittim veee kızım olacakmış bende herşey kız çıkıyordu zaten ☺
Kaju Gulsum94 ay hadi hayirli olsun ozaman ikili test teorisi sende tuttu benim 136 bakalim tutcakmi yuzde 80 kiz dediydi🤗
ebrucan Bebek soldaysa kız sağdaysa erkek rivayeti doğrumu cinsiyeti öğrenenler anneler sizde tuttu mu
Ozgefe ebrucan bence değil oğlumda soldaydı şimdi ikinciye hamileyim oda solda büyük ihtimal kız dedi doktorum bakalım😍
Aysenr Gokce canım peki sence doktorun mu tecrübesiz yoksa aletleri mi eski neden dönmüş yani 16 cok erken sayılmaz. Fikrini söylersen cok mutlu olurum çünkü bende 15 h ögrendim bana hiç bir şey aldırmıyor etraftakiler. Degişebilir diye
Kaju Gokce kesin dediklerinde bacak arasi acikmiydi sende gordunmi? Bende gordum cunku bacak arasini bende dr kadar eminim Ama simdi sana boyle soledikleri icin nerde yanildilar merak ettim? Gostermedigi icin kiz demis olabilirlermi?
Saliha1991 gulcins Gülçin arkadaşım, doktor başlarda neye dayanarak kız diyordu, Bebiş göstermediği için, tahminen mi, yoksa bacak arasını boş gördüğü için mi ?
ozgebuy Gulsum94 canım benimde kafam karışık ya 12 h kız gibi görüyorum dedi ama içim erkek diyor çünkü kızımda yasamadim
Gulsum94 ozgebuy kan tahlilindeki değer kaç çıktı birde gibi kelimesini kullandıysa emin olmayabilir ve o haftalarda yanılma olabiliyormuş Gönlünden geçen hakkında hayırlısı olsun inşaallah 🙏🏻
Minamina tazeanneyasemin canim benimkinede bakabilirmisin ben bi türlü becerip yapamadim adet tarihim 19 nisan 2019 dogum tarihim 08.06.1997