Benimisteo Adisimmm su an duzenli olarak iste 3 hafta fln oluyo. Cok fazla bi fark gormedim. Ama bende kilo yaptigini duydum hem bebege hem anneye. Benim doktorum bide sey dedi haplarini kullan yoksa dogumda da zorlanirsin gucten kesilirsin. Kan degerler fln dusun cunku
Eagle564 Didemaydintaskin aynen evet o ilaç yani bugn gidicem sorucam o zaman senin dediğin gibi yapmam lazm çok salo tşk ederm cnmm ya
Eagle564 Didemaydintaskin doktordan geldim sordum ilacı aynı dediğin gibi söledi. Öğlen yemek yemeden 2 saat önce iç ya da gece yatmada önce iç ama yine de 2 saat önce bişi yeme dedi
babymomm Yusra17 eskiden ultrasyonda yoktu evde doğurma vardı bebek arabası yoktu hazır bez yoktu telefon bile yoktu bu akılla devam 🤣🤣🤣 ilerde pişman olmazsınız umarım 🙋🏻♀️
Tgb06 Melleeeek ben de sizi arıyorum.doktor benim de ilaçlarımı bıraktırdı aynı sizin gibi ama 3 gün oldu ilaçlarımı bırakalı ayak kaşıntım haala geçmedi değerlerim düşseydi geçer miydi sizin nasıl olmuştu?
Melleeeek Tgb06 benim kaşıntı boyutuna gelmemişti. Ama doktorum düşmese bile oldgundan daha fazla yukselmemesi önemli demisti.10 gün sonra kan verdim biraz düşmüştü . Şimdi tamamen normale döndü. Ama ben sabah kahvaltıdan yarım saat önce limonlu su içtim her gün bide enginar yedim .düzeldim
Yusra17 babymomm cok gerekli bisey olsaydi doktorum verirdi zaten konusmaniza biraz dikkat ederseniz sevinirim tavriniz hic hos degil
Gmzyrli Vitamini ilaç zannedenler var😳 Siz hiç kan testi yaptırmıyor musunuz? Değerleriniz düşmemiş mi? Bebek sizden hiçbir şey almamış mı? Vayy be ne şanslısınız😂
1ogrencianne Adisimmm doktor bana da gerek yok dedi ama ben yine de kullanıyorum. d vitamini damla ve multivitamin şeklinde. sağlık ocağındaki ebe kullanmamı söyledi
Hatice9202 Adisimmm bana verdi ama kullanamadım yan etki yaptı sonra tahlil yaptı değerler yerinde olduğu için gerek görmedi suan sadece Demir kullanıyorum
Tgb06 Melleeeek çok teşekkür ederim cevabınız için siz tahlili rutin olarak mı yaptırmıştınız o zaman
Melleeeek Tgb06 evet riskli gebeliğe gidiyordum orda hem dahiliye hem kadın Doğum bakıyordu bana 3 günde bi kan veriyordum
Arzymn Adisimmm ilk gebeliğimde kullanmıştım, 20 kiloyla bitirdim, bu gebeliğimde kullanmıyorum, doktorum gerek götmedi, onun yerine beslenmene dikkat et dedi, 15. Haftadayım henüz kilo almadım. Kullanmayı düşünmüyorum. Elevit özellikle çok kilo aldırıyor
denizannee Adisimmm kanda herhangi bir dwger eksik değilse vermemişler demektir canım. Güzel bisey yani maşallah 🤗