Ozlemzeynep Kızlar bu nedir ne zaman yasıyosunuz sizler adetten önce mi yumurtlama da mı hamilelik belirtisinde mi merak ediyorum yazabilir misiniz ?
GulsahMulayim Ozlemzeynep akıntı yumurtlama döneminde de olur aynı şekilde hamilelik belirtisi olarak da olur canım, onu ayırt etmen zor olur birazcık.
Pcoslubiranne Ozlemzeynep beyaz peynir kesigi gibi akinti mantar enfeksiyon akintisidir .Yumurtlama akintisi yumurta gibi seffat uzayan akinti oluyor.
Ozlemzeynep Sengulkrgz 😂😂öyle mi dersin 😂 benim de vardı ama normal sulu akıntı durdu sonra iki uç gün sonra şimdi yani kremsi gelmeye başladı adetimin 9. Günü olmadım hala 😊
Ozlemzeynep Pcoslubiranne uzamıyo canım mantar enfeksiyonu da değiş beyaz kremsi ama iç çamaşır ıslatıyor fazlasıyla 🤦🏼♀️
Pcoslubiranne Ozlemzeynep hic bilmiyorm.benim sadece seffat akintim oluyor yumurtlama günumde.Ama hamileyken beyaz akintim olmustu mantar demisti doktorum fitil kullanmistim.
deletedmom472 Ozlemzeynep benimde öyle akintim var sonucunu bana da haber ver inşallah hamilesindir ♥️♥️😍
Ozlemzeynep Deletedmom0036 benim adetim 8 gün geciktikten sonra başladı ondan önce olmuştu durdu iki güne sonra tekrar basladı ama bu sefer krem gbiydi bakalım nedenmiş çok belirtm var da inşallah işkolik değildir 🙏🏻
Deletedmom0036 Ozlemzeynep adetin 8 gün gecikti ve test yapmak yerine burda acaba hamilemiyim diye mi soruosun, sqnq hamilesin deseler ne değişecek git test yap 😂