serifebzk Gulizar0652 merhaba siz eski bilgi tup merkezinden mi bahsediyorsunuz acaba Şimdiki adı hayat cerrahı tıp merkezi @Sevda1906 hanım dediği özel keçiören hastans bende ahmet şahbaza gidiyorum ve gerçekten harika bir doktor
Gulizar0652 serifebzk hah evet doğru canim yeni ismi hayat olmuş benden tavsiye kesinlikle gitmeyin hastane doktorum bile 10 çeker o doktora
Gulizar0652 serifebzk özel keçiören hastanesi değil çok özür dilerim ama oranın muayene parası 30 diye biliyorum zam gelmiş heralde ultrasyonu renkli mi bende 18 haftalık hamileyim bir türlü cam cinsiyetimiz belli değil bir kız diyolar bi erkek 😊
NerimanY baliminannesi06 Merhabalar bende Ankara'ya yeni taşındım 16 hafta oldu. Bu hastaneyi önerdiler bana da. Fakat randevu nereden alıyoruz? Doktor tavsiye eder misiniz? Çok teşekkür ediyorum şimdiden 😊
baliminannesi06 NerimanY ben hilmi beyi öneririm birde 182 den Sami ulus Turgut Özal ek binası na randevu alacağım dersen okey
serifebzk Gulizar0652 valla bende bide oraya gidiyim cinsiyete bakıyım ne dicekler diyodum gitmeyim o zaman 🤣
Gulizar0652 serifebzk illa biyere gideyim diyosan canim aydinlikevlerde çağdaş Tıp merkezi var ordaki doktor çok iyi yaşlı tecrübeli istediğini sor ama makinası biraz eski ama adam yanılmıyo bi bende takıldı kaldı 😂😂bi seni çözemedim dedi ama giden herkez çok iyi hiç yanilmadı diyo muayene 15 tl tavsiye ederim 😊😊
serifebzk Gulizar0652 en son gittiğimde muayene ücreti 45 tl olmuştu ultrasonu renkli çok güzel doktor kız dedi ama emin olamadım ben 😂
ElifNurGencer Numune de Doç. Dr. Özhan bey cok iyi, detayli usg vs her seyi kendisi yapiyor. Yalniz normal dogumda epidural yapilamiyor Numune’de bilginiz olsun
Gulizar0652 serifebzk bana bi erkek bi kız bi erkek daha sonra bi kız daha dediler düşün bide 18 haftaligim😂😂
Merve06 Minnaksercecik benimki 5. Poliklinik iki doktor vardı adını bile unuttum okadar sinir oldum kalp atışını bile dinletmedi malesef dedi bana 😡😡 bakalım yarın gidicem iyi olursa adını veririm 😂
Minnaksercecik Merve06 ben dinleyebilir miyim dedim tamam dedi dinletti ama tabi fazla dinletemedi çok yoğun oluyor biliyorsun herkese uzun süre veremiyorlar çok şükür bakalım 10 hafta olsun öyle gitmeyi düşünüyorum sürekli çağırıyorlar ama ben sıkılıyorum hastanede haftaya doktorum olacak giderim sen de inş ti doktorla karşılaşırsın canım 😍
serifebzk Gulizar0652 yaaa 😂 bi netleşmemiş ben 23+4 üm hala bilmiyorum düşün 😂 20.haftaya kadr göstermedi zaten 20de de %80 kız dedi emin olamadım 😂😂😂
Gulizar0652 serifebzk yaaa desene ben daha çok beklerim ama tam 5 aylık olsun gidicem doktora cinsiyet için gerçi yarın randovim var hastanede ama cinsiyet söylermi bilemicem inşallah öğrenirim ya insallah 😊😊
Dilektrkoglu Merhaba arkadaşlar 28 haftalık hamileyim doğumumu Zübeyde hanım da yapmayı düşünüyorum sizce nasıl bir yer ya da onerbileceginiz hastaneler varmı
Fatosumum delettdmom66 bugün gittim 29 mayısa ense ölçüsünü bile alamadılar 2li tarama için pozisyon uygun değil dediler haftaya ikisine birden giderim inşallah sabah alabilirsem😂