Sarem Arkadaşlar decavit kaçıncı haftaya kadar kullanılıyor. Benim aşırı migdemi bulandırıyor içerken.
1ogrencianne Sarem 12. Haftada başlıyor sonuna kadar devam ediliyor. Decavit içemiyorsan doktoruna bildir eşdeğer olan başka vitamin ilaçları var onlardan kullanabilirsin. Ben iMom kullanıyorum ama ücretli devlet karşılamıyor
FSCMK Sarem doğurana kadar içiyorsun 11 12 haftada başlayıp benimde midemi bulandırıyorsun hatta ilaçı yutmaya çalışırken kusacsk gibi geri çıkacak oluyor geri yutuyorum hemen bebeğim için
Tgcdmr Sarem Canım bende içemiyordum onu sağlık ocağı bana vegaferon verdi çok rahat kullanıyorum tavsiye ederim
Sarem Elmalikurabiye Yasemincifci 1ogrencianne Ay kızlar çok saolun. Zorda olsa içiyorum. Bebegim için dayanırım elbette. Peşinden hemen bişeyler yiyorum ilacın tadını azaltıyor. O şekilde devam ederim.
Dorukunannesi95 1ogrencianne bana da decavit bulanti yapti hemen doktora soyledim onun yerine vinalac verdi ama ayrica imom da verdi bi gun vinalac bi gun imom. Sadece imom yeterli mi canim istersen bi sor doktoruna
Elmalikurabiye Dogumdan sonra bile iciliyor. Icinde envai cesit vitamin var. Hepsi bebeginiz icin. Kendiniz icin. Dayanmaya calisin.
Ssraa Ben yutamadım onu. Başka verdiler onu da yutamadım en sonunda previt positive omega denedim ve çok şükür içebiliyorum. Ama biraz sivri günahı var malesef 😁
Sarem Yasemincifci yok canım tok içiyorum ama doktor sabah yazmış ben yatmadan önce içiyorum. Eger sabah içersem o gün çok kötü oluyor migdem
Anacsevgidolumelek 1ogrencianne ben decavit kullaniyodum bu ay doktor 2 ye dusurdu ben de bir yandan endise ediyorum bir sey olur mu diye
Calimeros Sarem bütün ilaçlara dayandım bi decavite dayanamadım bırakalı aylar oldu içmiyorum rahatım işkenceden başka bişey değildi benim için