[silindi] Kızlar bi tarif etseniz de ben de bebek mi toplanıyor yoksa Braxton Hicks kasılması mı noluyor anlamak istiyorum
Elif5934 [silindi] 32.haftama girdim ama benim yaklaşık 10gün karnım hep sert. Hiç rahat edemiyorum. Çocuk toplanması oluyor bi tarafa ama, onun haricinde hep sert karnım, giç rahat değilim. Bu ne kadar normal acaba benim gibi olan var mı?
PrenssAnnesiiii [silindi] bebek bir trafta toplanıyor ve sanki taş kesiliyor ve göbeğini ittiriyormuş gbi oluyor biraz geçince sakinleşyor ve o sertlik gdyor rahatlıyorsn
Neseozkan Elif5934 ben aynen öyle oluyodu diye doktora gittim nst de ağrı çıktı 1cm de açıklık vardı şimdi ilaç kullanıyorum erken doğum riskine karşı
[silindi] Elif5934 on gündür öyleyse doktoruna söylesene az önce netten baktım sertleşme hafife alınmamalı diyor okuduğum birçok sayfada 🙄
Elif5934 Neseozkan Anladım canım kaç haftalıksın peki?Rabbim zamanında sağlıkla kucağına almayı nasib etsin💜 Ben de Perşembe nstye giriceö zaten. Devamlı sert olması korkuttu beni de tahmin ettim erken doğum gibi bir şey olabileceğini.
Elif5934 [silindi] ilk başlarda oluyordu sonra geçiyordu. Şimdi hep sert, çocuğun hareketleri normal hep hareketli, ama karnım yemek yemesem bile hep bi sertlik var. Yedikten sonra hepten fenalaşıyorum artık.
[silindi] Elif5934 canım belki hissetmediğin şekilde sancı da yapıyordur o kadar uzun süreli sertlik hiç normal değil. Kaçıncı haftan
Neseozkan AselAlaraa 32 de rahiö uzunluğu 24 mm idi yatış yapıldı sabaha kadar serum verildi uzunluk 3cm e ulaştı ertesi gün ama 33 de tekrar gittim kasılmayla bu sefer açıklık olmuş 1cm yine yatış yapıldı serumlarla ağrıyı durdurdular
Ozge03 [silindi] bnm nst de hic hisetmedigim halde agrilarim çıkmıştı 31 haftalikken kasilmalardan dolayi gitmistm. Sukur ki acilmam yokmus
[silindi] Yasemincifci karnım taş gibi olmadan önce tekme gibi bişey yiyorum sanki ondan sonra anında bi sertlik bazen yarım saat sürüyor bazen daha az
Sinembuse Neseozkan 1 cm açıklıkla hemen doğum olmaz ki canim yoksa benmi yanlış biliyorum 2 3 hafta gider felan diyolarda?