Neseozkan Kızlar bana ateş basıyo ve yatarken hep çamaşırla yatıyorum annemler öyle yatma çocuğun kafası şişer diyo böyle bişey olur mu ?
Ozlemsvr Neseozkan ilk defa duydum. Yok öyle bir şey tabiki.. Ama sen daha toplu yatmaya çalış her zaman ölüm kalım var Allah korusun da 😊
Aysingeldiislerdegisti Neseozkan yapmayın ne olur şaştınız iyice aklınız mantığınız bunu aldıda bide soruyo musunuz ya pes
AynurDemir Kuzum ya inan bende öyleyim sanki beni boguyolar gibi geliyor rahatsiz ediyolarmis gibi uyuyamıyorum sıkılıyorum öyle yatiyorum ama hic duymadim öyle bisey
ddamserc Neseozkan 😄😄 ay cok güldüm bu anneler beni öldürüo biri bebek üsür der biri kafasi siser der 🤦 cok minnoslar ya 😂😂
Leylak83 Neseozkan o degil de hamile bayanlar yaz bile olsa kendini soğuktan korumalı derler... soğuk almak ıyi değilmiş hem anne hem bebek için....
Aysingeldiislerdegisti Neseozkan almadıysa öyle bişey yok demekki ben bu postların eğlence amaçlı olduğunu düşünüyorum ayrıca her türlü cevabı kaldıramayacaksanız post açmayın istediğime istediğimi yazarım