Baby23 Arkadaşlar hiç kız bebek sahibi olupda karnı sivri olan varmı karın şekliyle bir alakası var mı ?
Fatos44 Baby23 canım erkekte sivri olur derler benimki kız ama sivri herkes erkek diyo kac doktora gittim kız dediler bence ilgisi yok
AselAlaraa Baby23 canm böyle şeylere bnce çok takılma yani bnce gereksiz bunlarla cinsiyt belli olmaz
Brcnalprsln Baby23 Baby23 kız da daha yaygın bir karın oluyo erkekte sivri yan boşluklar boş oluyo ama kızda dolu
Baby23 Bilmiyorum şuan 31 haftaligim hep kız dediler sanırım değişmez bundan sonra içim rahat olabilir
Ozge3747 Baby23 Bence bşraz tutuyor gibi. Erkekte sivri kızda basık ve yayvan olur derler benimki bşraz yanlara doğru basık sanki, kızım olacak.
gdaslik Baby23 benim karnım sivri. Herkes erkek bebek mi diye soruyor. Bu bebeğin duruşuyla alakalı sanırım karın şeklinin sivri olup yayvan olması
Smyrna35 Haftamızdayız kızım olucak Allah nasip ederse ama yolda görenler bile durdurup bebegin erkek mi diye soruyo o derece sivri karnım bence alakası yok tamamen vücut tipiyle ilgili diye düşünüyorum ben
Nurecren Baby23 alakası yok canım benimde sivriydi herkes erkek dedi ama kızım oldu 😁 şimdi hamileyim oğlum olacak yine cok sivri 🤭