Cennettenbirmelekveannesi bende de polikistik over var doğum kontrol hapı da kullandım kist atmak için bana da yanlış hatırlamıyosam yumurta büyütmek için ilaç verdi adını unuttum sonrasında çatlatma ipnesi vurdu ve 3 gün sık ilişki tavsiye etti o dönem hamile kalmadım aynı işlemi bi kaç kez denemek istedi ama bi tane yumurtam oluyo çok yumurtlamıyodumda zaten tedaviyi yarıda kesmek zorunda kaldım taşındığım için sonrasında da hayat şartları derken zaten aklımıza gelmedi tedavi o sıradada 3 ay adetim gecikti önemsemedim ilk ay ama test yaptım negatif çıktı 2. Ay testte yapmadım hala gram lekelenmem bile yoktu 3. Ayın sonunda kendiliğinden hamile kaldığımı öğrendim 1,5 aylık hamileydim öğrendiğimde tedavi biraz yorucu ama sonuç alırsın eğer tek problemin polikistik overse benim rahim şeklimde farklıydı vs ama Rabbim istedikten biz de dualarımızı ettikten sonra inşallah cümle isteyene nasip olur kalbini bozma elinden geleni yap bu arada ben kür vs yapmadım doktorum soğan kürü bu kadar faydalı ve çözüm olsaydı kapsül şekline getirir ve piyasaya sunarlardı canını sıkma demişti bende onca ilaç kullanırken cesaret edip bir de kür uygulamamıştım