Cerenylmzz Hesabım kendi kendine silindi ve sabahtan beri kurmaya çalışıyodum sonunda kurdum sizde de oldumu böyle bi sorun kızlar
Cerenylmzz Nergis34 bende sabahtan beri kurmaya çalışıyodum bir Sürü denedim sonunda oldu neden çıkış yapıldı acaba
Rahtes Beni de sürekli yeniden girişe zorluyor. Sanırsam güncelleme geliyor sürekli, ondan kaynaklanıyor diye düşündüm.
Modies Bence biraz bekleyelim çok büyük altyapı değişikliği yapıldı sanırım düzeltme kısmı üzerinde çalışıyorlar @adm bir iki güne düzelir diye düşünüyorum. Silinen giremediğiniz hesaplarınızı yeniden deneyin ya da iletin derim.
milayerli Oturumdan atıyor yeniden giriş yapıp duruyorum bende sürekli bir şeyler ters gidiyor ama düzeltirler umarım
Cerenylmzz milayerli canım benim hesaba en sonunda giriş yaptım profilime baktığımda 4 saat önce giriş yaptıgım gözüküyodu düzeleceğini söylemişler bekliyoruz bakalım
adm Canımız annelerimiz, 4 buçuk milyondan fazla yorumu taşıdığımız büyük bir altyapı güncellemesi yaptık. Şimdi sizin not ettiğiniz hatalar üzerinden ince ayarlar yapacağız. Hata iletirken lütfen telefon modelinizi de belirtin.