Denizsever34 Arkadaşlar merhaba. Yüzüm için nemlendirici almak istiyorum. Hamile arkadaşların tavsiyelerini alabilir miyim ?
Crnerkn Denizsever34 Ben hamilelikle beraber yves rocher kullanmaya başladım. Güzel nemlendiriyo çok az sürmene rağmen. Bide biliyosunuz yüzde 99 bitkisel ürünleri paraben falan da yok diye şampuanımı falan da ordan alıyorum.
HandeYavuz Denizsever34 la roche pos ay in tümm ürünlerni kullanıyorum tek alerji yapmayan ürün bana bu denemenizi tavsiye ederim ☺️🤗
Beybilicop Denizsever34 gratisten avakado yağı ve hindistan cevizi yağı aldım krem bile sürmemeye çalıştım başlarda yüzüm çok kötüydü aşırı sivilcelenmişti o dönem de de avakadolu sabunla yıkıyordum sadece şimdi pırıl pırıl yüzüm 🥰
Denizsever34 Crnerkn çok teşekkür ederim tavsiyeniz için fakat o markanın ürünlerini önceden denemiştim. Sanırım benim cildime uygun değil alerjik gibi yüzüme reaksiyon yapmıştı. Yine de çok teşekkürler. Başka önerisi olan varsa paylaşabilir mi lütfen 🙏
HandeYavuz Denizsever34 ben eczaneden alıyorum sanırım internette daha uygun fakat cilt tipinize uygun olanı bulmak için eczane bana daha güvenilir geliyor 🤗