Gulcee Hanımlar merhaba 16+2 haftalık hamileyim. Dr bacak boyu kısa fazla uzun boylu olmaz dedı. Varmı benım gibi duyım alan??
bilnazo68o Gulcee detayli ultrosan taramasina gittigimde soyledi banada canim. Benim boyum uzun esimin boyu benden az kısa. Bacak boyu babasina benziyor kisa olcak dedi :))
Gulcee bilnazo68o detaylıya girmedim de daha ne bilim ya cüce falan olur mu diye cok korktum bugün hep.öyle olsa normalde de anlaşılır dimi??
bilnazo68o Gulcee :D niye oyle olsun canim takildigin seye bak :)) varmi oyle ailede sorun falan . sanmiyorm bunun bi sorun olacagini .mesela ben boyu bana benzesin diyodum ama genetigi babadan alirmisya :) bence kafana takma yani bosa stres olma. Hem daha var senin haftan detayli 20 haftayi buluyor ozamama kadar boy kilo atriyo zateb
Gulcee bilnazo68o saol Allah razı olsın vala eşimin amcası öyle de oyüzden bir korktum ama öyle olsa elden kafadan bilinirdi sanırom
bilnazo68o Gulcee o yuzden kafana takmissin sen .olsa soylerdi bence. Dua et canim sagliklica kucagimiza alalim :))
seyma281015 Ben 1.72 yim eşim de 1.75 falan. 4 yaşında kızım var maşallah yaşıtlarından uzun, fiziki yapısı aynı ben. Ama karnımdaki oğluşta ayrıntılı ultrasonda bacak boyu kısa çıktı. Olsa olsa babası kadar uzar anca diyorum 😄