kartanesi_63 Kızlar mrblar, bugün doktor kontrolümüz vardı 32. Haftada bebeğin kilosu 2050 g boyu da 42 cm normal mi sizlerin nasıl gidiyor kilo boy durumları veya 32. Haftada nasıldınız?
Tubademir85 kartanesi_63 38 de 3250 51 cm idik kontrolümüz 39+3de..36da ise 3 kılo idik💙biz boyda biraz önde gidiyoruz kılo olarak da gayet ıyız dedi doktorum..
Ecmsyl kartanesi_63 valla banada onden gidiyor demisti doktor . Ama tabi her ayi gunu bir olmuyor 4176gr dogdu oglum😊
sdkln Ecmsyl Maşallah ☺️ Kaçıncı haftada doğdu acaba ve 35 haftada kaç kiloydu hatırlıyomusunuz? Bizde biraz önden gidiyoruz da merak ettim ☺️
Ecmsyl sdkln teşekkürler🙏 ben oglumun tum kilolarini biliyorum 36 haftada 3063 grdi 40+5 te mudahale ile birazda normal oldu 🙏🙏
asslii Benim de 32+2 aynıydı sizle bugün kontrolüm vardı 33+5 oldum ama bebek 2 kiloya düşmüş hiç kilo almamış hatta vermiş çözemedim 😢
kartanesi_63 asslii kıyamam ya doktor herhangi birşey söyledi mi kilo vermesiyle ilgili. Kilo vermiş haliyle bile normal seyrinde bence. Kuzucuk çok mu hareketli yoksa😍
Tubademir85 kartanesi_63 boy ve kılo genlerle alâkalı dedı doktorum, bizim babamız uzun oglumuzda babasına benzeyecek sanırım.. Özel yediğim hiçbir sey yok..
asslii kartanesi_63 doktor hareketli dedi ama ben eskisi kadar hareketli hissetmiyorm bide çok aşağida duruyor erken doğum riskim var ondan endişelendim baya aslinda
kartanesi_63 asslii inşallah yavrun zamanında gelir canım. Sık kontrole gitmekte fayda var. Beni artık 2 haftada 1 çağırdı. Bir de hissedemediğimiz hareketleri de oluyormuş bebeğin belki sizde de öyle oluyordur
kartanesi_63 Ssraa maşallah canım. Benim de doktorum tereddüt etti normal gibi dedi sonra normal dedi benimde kafama takıldı
kartanesi_63 Kbr5361 bizimde gelişimi aynı şekilde demek ki normali böyle canım sadece ben 1 aydır kontrole gitmiyordum birden o kadar kilo görünce şaşırdım tereddüt ettim çok şükür ozaman🙏🏻
kartanesi_63 Busramete bizim kilo da bana çok fazla geldi. Hatta artık dikkat edicem az yicem falan gibi triplere girdim. Aslında bir sorun olduğunda doktor uyarıyor ya da ek vitamin tarzında ilaçlar veriyor belki de normal olduğu için birşey dememiştir bizimde heralde normal ki doktor uyarıda bulunmadı
Beyzaba Benimde bugün kontrolum vardı 35+1deyiz. 2780 kilosu doktor baya iri nasıl doğuracaksın dedi. Sizce de iri mi bana gayet normal geliyor 😋