nergisog seydaeg teşekkür ederim canım. Tabii ki faydası olur 🤗 bebek bezi yenidoğan mı alsam ben de bilemedim. Sleepy düşünüyorum. Ama bebek biraz kilolu olacakmış doktorun dediğine göre. Yenidoğan kaç kgye kadar
Pitpit seydaeg ben erken doğum riskinden yatıyorum internetten alabilirim sadece araştırıyorum bakalım bulurum inşaşah 🙏🏼
seydaeg Pitpit inş bulursun. İnstagramda bir sürü site var arasında uygun olanlar da var 1 ya da 2 gece için 300ler 500ler uçuk geliyor bana
Seroo91 Alarasel gıttı gıdıyordan aldım çocuk için ben dolabı şifonyer de fena degıl dur resım yukleyebılırsem atayım
Alarasel Seroo91 tamam baktm saol canm çilekte de gördm baklm bi iki model ama fyatı bna çk uygn geldi piyasann baya aşşağısı çünkü bi şifonyrt 1000 tl sormştk dolapda 2000 tl
nergisog mary1709 yukarıda yazmıştım aslında. minik_dukkanim adlı instagram sayfasında yaptırdım. Kargo dahil 185₺ tuttu. 10lu hastane çıkışı ve yastık var 😊
nergisog Dilek05 minik_dukkanim adlı instagram sayfasında yaptırdım. Kargo dahil 185₺ tuttu. 10lu hastane çıkışı ve yastık var 😊
nergisog Akbulut minik_dukkanim adlı instagram sayfasında yaptırdım. Kargo dahil 185₺ tuttu. 10lu hastane çıkışı ve yastık var 😊
nergisog ysmnilhan1 evetben instagramdan görüp gittigidiyordan siparişi oluşturdum. Kredi kartıyla ödeme yapmak için.