nergisog Deletedmom3342 maşallah canım ben de ikimci çocuğa kadar eşyaları muhafaza edebilir miyim onu düşünüyorum 😊Bazen kaliteli bir şey alayım diyorum. İkinci çocuk da kullanır diye. Bazen de uzun süre ikinciyi düşünmem elimin altında kalmasın daha uygun şeyler alayım diyorum 😁
nergisog titebouille izledim canım. Gayet tedarikli bir hazırlık olmuş. Güzel günlerde kullanın inşallah 🤗 babyjem çantasındaki ateş ölçeri denediniz mi ? Memnun musunuz, doğru ölçüm yapıyor mu acaba 🤔
titebouille nergisog teşekkür ederim canım kendimde denemedim ama çalışıyor şayet beklentilerimi karşılamazsa daha iyisini alabilirim...😊
Burcuveburcum nergisog ebebeğin indirimlerini takipteyim 24.haftadayım çıtçıtlılar çok uygun,fisher price ürünleri indirimde oluyor çoğu zaman outlet kısmından birçok tulum aldım 👍 şapka önlük çorap çıtçıtlı en çok ihtiyaç
nergisog Burcuveburcum ebebekten aldığım zıbınlar bana çok küçük gibi geldi. Doğumdan sonra anlayacağım artık. Ama bana kalırsa yenidoğan çok alma sanki 10 gün anca kullanacakmışım gibime geliyor 🤪
Burcuveburcum nergisog o yüzden sadece 2 tane yenidoğan aldım geneli 3 ay 6 ay 9 ay😉 kızımda da kullandım güzeller kumaşı fln
nergisog Burcuveburcum güle güle kullanın. Ben internetten sipariş etmiştim kalıplarını da bilmiyordum biraz fazla aldım sanırım 🤗
nergisog Breub ben 26dan sonra yavaş yavaş aldım. 36dayım beslenme,temizlik ve tırnak makası gibi bakım ürünleri kaldı. Bezine karar vereceğim daha. Sonrasında kendim için gecelik taç depend göğüs ucu vs onları alacağım.