nergisog AselAlaraa ben de daha gecelik depend vs.almadım. Kendim için sadece arkasında isim yazılı sabahlık yaptırdım. Bebeğe biberon emzik ağız bezi ateş ölçer alacağım. Bebek bezi almadım. Ne alacağım bilmiyorum hala kararsızım.
nergisog AselAlaraa sana yine biraz daha var anladığım kadarıyla canım. Benim kaldı 27 günüm 🙈 daha hiçbir şeyini yıkamadım. Yavaştan onlara sa başlayacağım.
AselAlaraa nergisog canm herşey hallolur maşAllah ne gzl inşAllah bnde o günleri görürümde 🙏🙏😍 e güzek yaa
2cocuk2kopek AselAlaraa tam tersi valla bende tavsiye uzerine aldim 2 arkadasimda kullaniyor hic bi skinti yasamadilar . Normalde bt561ler 900 tl ama kampanyaya denk geldim araba ve uyku seti aldim bu yeni cikanlardan 2sine 900 verdim
Nesibee1 nergisog https://share.icloud.com/photos/03SgD2pnUyv4zKUjK_xtHi1Jw Bende bunu aldım önünde korkuluğu da var ama bi iki ay takmicam yatağımın yanında zate. Rahat alıp koymak için ☺️ Beşiğin takımı olarak şifonyer var bi de cibindirik felan hepsi 1750 ☺️
Min_nak nergisog canım gelince Bi buraya yazar mısın.. nasıl olduğunu merak ediyorum.. acaba dayanıklı sağlam bişey mi
AselAlaraa 2cocuk2kopek anldm cnm güle güle kulln öyle diyolar hiç olumlu yorm okumdm ama sn öyle diyosn beğndysn tmdr