Mlssa Baba Canım ben 6.aya giricem nerdeyse,bulantım şükür hiç olmadı.Kızım olacak☺️ Pek alakası olduğunu sanmıyorum o tip şeylerle
MrsG Ben 4. Ayı bitirdim bulantı ve kusma yeni yeni bitiyor benim de kız ama bununla ilgisi olduğunu hiç düşünmüyorum. Bünye ile alakalı bi durum bence.
Nursen0121 Cnm benim aşırı bulantım oldu bulantıdan halsizdim 17 haftada bulantım geçti hep ekşi istedi canım halada ekşi yiyorum 19 haftada cinsiyetini öğrendim erkek yani bünyeyle alakalı bir durum
Kubra9595 Baba 2. Kızıma hamileyim birinde hic olmadi bulanti simdiki hamileligimde asiri oldu bulanti kusma hic alakasi yok bulantiyla hic kafanıda karistirma böyle seylerle 😊
Burcak61 Baba benim hiç midem bulanmadı ve erkek o genetik oluyormuş mide bulantısı aileden gelen birşeymiş
Happy12 Baba benim ilk bebeğim erkekti 1 ay kadar mide bulantısı çektim..şimdi kız öğrendiğim den bu yana mide bulantısı hat safada canım
Deletedmom133 Baba karın şekli aş erme bulantı bunların hiç biri cinsiyetle alakası yok canım 35 haftayım kızım olacak hiç bulantı yaşamadım 😊
Asenadgdvrn Baba benim kız 29+3 günlüğüm hiç miğdem bulanmadı anlamadım bile halada yok gibi sadece karnım var iştahsızlık oluyor bazen bazende çok meyve istiyorum tatlı falan 🥰