Hanife001 Kizlar bu haftadada cok fazla halsizlik var cabim hicbjrsey yapmak istemiyor sizinde mi öyle bide biraz yürüyeyim hareket edeyim bir yere toplanıyor taş gibi oluyor bebeğim normal mi böyle olması sizce
senasln Hanife001 sebebini bilmiyorum ama 35. Haftadayım benimde öyle bi haftadır. Ev öyle dağınık ki toparlamıyprum ruhum daralıyor bişey yapasım yok
Aysenur01 Hanife001 ben de 34e yeni girdim İnan bütün gün bişey yapmadım akşam sadece bir saat yemekle uğraştım o da çok kolay yani ismini yazmıyorum sonra aşırı uyku sanki bütün gün çalıştım gibi yoruldum
Nalanktl Hanife001 aynı benimde.biraz hareketli olsam toplanıyor karnım oluyor taş gibi ve baskı oluyor. Bir çamaşır aşmaya bile gelmiyor bebek.
Deget Hanife001 bendede öyle kolumu kaldırasım yok karnım sertleşiyo biraz hareket etsem birde alttan batma hissi oluyo
Aysine Birde tavsiye idrar tahlili yaptırın bu haftalarda ben şuana kadar hep temiz çıkıyodu ama bugün ilk defa enfeksiyon çıktı nolur nolmaz bi baktırın
bergenn 34+5 haftaligim 2.bebegim karin toplanmasi normal..bende de ilk aylardaki gb asiri uyku hali ve yorgunluk oluyor