GuelGltkn gul0608 ben bi tane 10 lu hastane cikisi alicam ve inu vericem hemsireye icinde zibibindan baska herseyine kadar var
[silindi] gul0608 ben ilk 5li takımı vericem onun içinede zıbın bebek bezi 2 tane battaniye koyup kese içinde vericem
Fatos44 Deletedmom133 canım bebek icinmi havlu koydun banada bebek için havlu koy ebeler siler dediler bı kaç kişiye sordum bebeğin cildi hassas hemen havluyla silmezler dediler bilgin varmı acaba
AselAlaraa 25agustos bn norml bi pembeli sarılı gibi bi takım aldm ona uygn da penye battaniye öyle yapıcaz inşAllah baklm kısmetse 5 li şklde takımda bnce 10 luyu vermk çok saçma pislenir çünkü cnm
Nur19 25agustos normal vermek daha ıyimis canım çünkü topuk kanı vs alınıyormuş oyuzden kan olabilme ihtimali varmış burdaki bayanlar diyordu .
Nursemomm gul0608 bn bi bez bi ağız mendili çıtçıtlı badi çorap bide 5 li hastane çıkışı vermiştim hepside giydirmişlerdi
Deletedmom133 Fatos44 bastırarak silmezler ki sonuçta yıkarlar yıkamasalarda bir şeyle mutlaka silecekler ince havlu aldım bez gibi silip atsınlar 🤷🏻