Kizlar selam.. Hamileligim plansiz ve henuz 3 aylik evliyken oldu. 5 senedir beraberdik ama yine de evliligin tadini cikarmak istiyordum biraz.. daha cikaramadan ve evliligimi oturtamadan hamile kaldim.. esim ve ailesinin durumu iyi ama kendisi calismiyor, is kurcak ve aylardir bunun icin bi sey yapmasini bekliyorum ama yok. Cok sukur gecim sikintimiz yok ama surekli evde olmasi benim sinirimi cok bozuyor. 27.haftamdayim (26+3) ilk aylardan beri 2 haftada bir mutlaka aglama krizim oluyor, babamda hep caliskanlik ve dsiiplin gordugum icin onun cocugumuzun dogumuna bu kadar az kala hala bi sey yapmayip ailesinin parasina guvenmesine deliriyorum. Aglamaya baslayinca duramiyorum hickiriklarla 1 saat agliyorum beni susturmak icin elinden geleni yapiyor ama nafile.. bu aglamalarim bebegimi uzucek ve sinirli surekli aglayan bir bebek olarak dogucak diye odum patliyor. Ama aglamay bi baslayinca da asla duramiyorum, ozellikle bu ara cok siklasti, hele ki bi seye sinirlendiysem hic susmuyorum.. lutfen tecrubeli anneler, bu tarz cok aglamali, sinir krizli bi hamilelik yasayaniniz var mi? Cocugunuzda herhangi bir sikinti yaratti mi lutfen yazin her seferinde kendimi suclu hissetmekten 3 gun kendime gelemiyorum:( aglayip kendimi hirpalamak da cabasi..