Hicrankaradeniz Seker yuklemesi hakkinda ne dusunuyosunuz 24. Haftadan sonra. kimi yaptır kimi yaptirma diyo
Canoglumbenm Hicrankaradeniz ben yaptirdim. Kötü bişey değil yani bence. Kesinlikle yaptırmayın denmemeli bence. Bazıları çünkü yok tehlikeli bilmem ne diyorlar. Neden öyle diyorlar anlamıyorum pek 😊
FHKK Hicrankaradeniz Yaptır canım yaptırma diyenlere kulak asma Allah korusun şekerin olsa o bebek bile etkileniyor. Ben yaptırdım biraz kilo almama rağmen çıkar diye bekledim ama şükür çıkmadı. Erken teşhis her zaman iyidir 🙂
Kbradmrdg Hicrankaradeniz canım şeker yüklemesi yaptırmadım ama doktorum açlık tokluk testine bakalım ona göre gerek duyarsa isteyeceğim dedi bakıldı değerlerine göre içmene gerek yok dedi yaptırmadım şuan 31 haftalık olduk çok şükür 🥰🙏🏻
Haticesuat Hicrankaradeniz benim doktorum açlık tokluk şekerine testle bakalım dedi içmene gerek yok dedi
Hicrankaradeniz FHKK doğru söylüyosun bende diyorum bunu doktor öneriyo zararlı olsa önermezler allah razı olsun bilgilendirdiniz😊
Yusufburcu61 Hicrankaradeniz yaptırılması gereken bişey bende bu şekilde düşünüyorum helede ailenizde şeker hastası varsa yaptırın bence bebeğiniz için en azından
Yaz_08 Hicrankaradeniz http://www.tjod.org/gebelikte-seker-yukleme-testi/ bu post altinda kafasi karışık olanlar icin türk jinekoloji ve obstetrik derneginin açıklamasını birakiyorum gayet net bir dille anlatmis ve bence yaptirilmali kesinlikle ben yaptirdim cok sukur sonucum normal tedbir alinmasi gerektigini düşünüyorum buyutulecek ve korkulacak bisey asla degil