DuruMelek Kızlar gebelikte idrar yolları enfeksiyonu geçiren var mı? İltihaplı akıntı vs. Yanma hissi idrarda? Neler yaptınız?
Deletedmom_26 DuruMelek doktora gözükmen lazım evdeki yöntemlerin hamilelikde yararı yok gecikmeden gitmen doğru olur geçmiş olsun
Kalkansongl DuruMelek bende de var suda eritme ilaç verdi doktor haftaya da kontrole cagırdı doktor bol bol su iç dedi ayaklarda tabi sıcak tutulmalı ama doktoruna görün
MelekKaya DuruMelek Bende de oldu suda eritilen içtim geçmedi sonra tekrar gittim ve vajinal krem vardı çok şükür şuan geçti ve tekrarlamadı ama önemli ben sancılarla doktora gittim aşırı vardı çünkü Dr. En doğru ilacı verecektir
Biology26 DuruMelek bende de oldu monural mı öyle bi ilaç verdi suda eritilen gece içiliyo doktora gidin o tavsiye eder size
gizempoyrazim Gebelikte en cok karsilasilan durum.. benimde dayanilmaz sancilarim vardi suda eritilen bir ilac yazdi tek seferlik . Idrar kulturu istedi sonucu 1haftada cikiyomus onu alip tekrar gidicem antibiyotik verebilirmis