Masalimmkizim Merhaba Arkadaşlar 🤭 24+1 Doğuma daha var Allahın izniyle ama Doğumu yaptıktan sonra Süslü Lohusa tacı yerine Kırmızı Kurdele Taksam Esmerim Saçlarım Siyah Nasıl Olur acaba Olur mu Lütfen Fikir veriiin🙌😊😊😚
blackeagle Masalimmkizim bence çok güzel olur aslında en güzeli ve geleneksel olanı o şimdi hep süslüler çikti kirmizi kurdele unutuldu :)
bett_012 Masalimmkizim bence kırmızı kurdele alıp bi dene 😄 eğer çekim yapacaksan biraz sönük kalabilir yada hem kurdele hem süslü taç ikisinide tak 😅 aklın kalacağına yap gitsin ☺️
Masalimmkizim xwprensesannesii Teşekkür ederimm😊😊❤ Abartı mı olur Eskide Kaldı ya Hani biraz garipsedim sormak istedim😊😊
Deletedmom133 Masalimmkizim nasıl camın isterse 😁😁😁😁 em güzeli istediğini yapmak hayırlı doğumlar ne kadar kaldı
Masalimmkizim blackeagle Evet valla onlarda çok güzeller ama bilemedim hem farklı olur diye düşündüm dogrusu🤭
Masalimmkizim Deletedmom133 Bi denemekte fayda var evet 😂 6 aylık daha var valla ama ne biliyim doğum korkusundan böyle şeylere merak sardım😊😊
bett_012 Masalimmkizim amaan kim ne dicek derlerse bile de umursama . Hevesin olduğu herşeyi elinden geldiğince yap 😘
Masalimmkizim Nur19 Deletedmom133 Deletedmom133 Alllahın izniyle kucağımıza alırız insallah acısız ağrısız sağ salim😊😊❤