Tugcehar87 BaharSefvan bende oyun parkı aldım e bebekten kullanıcaz inşallah postun üste kalsın bence paşlığını değiştirip sor istersen
Cankusssssss Park yatak gibi canım ben onu kullanmadım ama park yatak kullandım onu oyun parkı gibi kullanıyorduk çay servisi olunca içine koyuyordum garanti oluyordu eğer israf olmayacaksa al derim isine yarıyor insanın böyle seyler
Tugcehar87 BaharSefvan aslında benim şöyle oldu bebek arabası aldık biz oradan hediye çeki verdiler 350 liralık orda da r bebeğin kendi markası yatağı var onu bedava almış olduk sadece içene sonradan yatak aldık çünkü oyun parkının tek kötü yanı bebeğin yatacağı yerin çok sert olması . Bebek zaten çok küçük ben en az iki sene benim yanımda yatacağını düşündüğüm için çok incelemedim iki sene yatsın sonra oda yapmayı düşünüyorum park yatağını da yazlığa götüreceğim orda yatsın diye açıkcası park yatağa çok para vermeye ben karşıyım eli sonu park yatak yatağı aşağı bırakıyorum https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-oyun-seyahat-katlanabilir-park-yatagi-p-byp-dlc3031/
Tugcehar87 BaharSefvan işte onu bilmiyorum daha kullanmadık ama ben açık halini gördüm ve pembesini komşum kullanıyor kızına öyle bir şikayet hiç duymadım
BaharSefvan Tugcehar87 ben de gördüm mağazasnda da kararsz kaldm alsam mı almasam mı die canım. Ses çıkarmaması lazım yani
Yaser27 https://www.e-bebek.com/baby-plus-bebek-oyun-seyahat-katlanabilir-park-yatagi-p-byp-dlc3032/ biz bu rengini aldık kurduk buna uygun uyku setini sadece civilde bulduk
Tugcehar87 Yaser27 evet komşumda da bundan var o çok memnun kızı 2 yaşına geldi hala kullanıyor gayrette memnun uyku seti arıyordum bende bakayım çivile sağol canım güle güle kullanırlar bizimkilerde inşallah
Tugcehar87 Yaser27 evet komşumda da bundan var o çok memnun kızı 2 yaşına geldi hala kullanıyor gayrette memnun uyku seti arıyordum bende bakayım çivile sağol canım güle güle kullanırlar bizimkilerde inşallah