Nasıl kilo verdigimi paylaşmak istiyorum
Arkadaşlar kahvaltı çok önemli Her Sabah peynir yumurta haşlanmış siyah zeytin domates salatalık maydanozdan oluşan bir kahvaltı yaptım bol su içtim yeşil çay içtim asitli şeylerden paketli bütün gıdalardan uzak durdum Eskiden minibüste gittiğim yerlere yürüyerek gittim yürüyen merdivenleri değil normal merdivenleri tercih ettim ekmek yemedim onun yerine tam buğday ekmeği kepekli ekmek tercih ettim sadece kahvaltıda bunu bir yaşam felsefesi haline getirdim diyet gibi yaparsanız tekrar verdiğiniz kiloları alırsınız süt ayran yoğurt acıktıkça bunları tükettim başlarda çok zor oluyor mideniz büyük olduğu için ama sonrasında alışıyorsunuz mideniz küçülmeye başlıyor incir kuru kayısı Kuruyemiş bunları çantama koyup sürekli atıştırmalık olarak tercih ettim ve akşam saat 6'dan sonra hiçbir şey yemedim eğer geç Yatacaksan acıkıyor Sam bir bardak süt olabilir meyve olabilir o şekilde geceyi geçirdim zamanla bu rutin haline geldi 2 senedir aynı kilo mu kuruyordum ta ki hamile kalana kadar şu an 37 haftalık hamileyim 13 kilo aldım 76 kiloyum inşallah bu şekilde doğumdan sonra tekrar kilo vereceğim asla çikolata yemedim demiyorum asla tatlı yemedim demiyorum her şeyi yedim az az yedim dışarıda yemek yediğim zamanlar ekmek arası yerine porsiyon tercih ettim tabağıma koyduğum yemekleri azalttım tuzlu azalttım bu şekilde kilo verdim bunu tek başıma yaptım Siz de yapabilirsiniz kilo insanı gerçekten çok değiştiriyor Umarım dediklerin bir işe yarar hepinize sağlıklı hamilelikler diliyorum..