ilkanneilkbebek Ayımdayım ve saç dökülmem durmadı normalde vitamin ilaçları kan hapları kullanıldığında herkes saçım gürleşti vs diyor benim gibi olan var mı bu bir problem mi sizce?
Mucizeemm ilkanneilkbebek benim normal de de çok saçım dökülürdü şimdi eskisi kadar çok olmasa da gene dökülüyor canım
Yaser27 ilkanneilkbebek 7. Aya gelince duruyor canım hatta gürlesiyor ama doğumdan sonra tekrar dokulecekmis uygulama öyle yazıyor 😁
Ozlemsvr ilkanneilkbebek Benim dökülürdü hatta dibinde egzama gibi yara vardı yara da geçti saç dökülmemde.. Doğurdum 15 gün sonra yine aynı haline dondu..
Seda05 ilkanneilkbebek aynısını bende yaşıyorum hamile kalmadan önce saçım banyoda tararken banyo yaparken saçımı toplarken saçlarım salıkken çok dökülürdü bende 5.ayımdayım aynısını bana söylüyolar saçın gürleşti uzadı diye ama maleeseff yine çok fazla dökülüyo 😔
Leylak83 Benimde aşırı dökülür dü şimdi masallah nasi birden kesildi inanamıyorum.... ama mesela kimileri de diyorki kıllanma arttı... Bende olmadi ... bence bünyeden bünyeye değişiyor... kafana fazla takma.. bebeğin sağlıklıysa sorunun yok demektir....
zynp1512 ilkanneilkbebek benim dökülürdü normalde ama gürleşti dökülmesi durdu öyle devamlı vitamin de kullanamıyorum açıkçası kişiden kişiye değişiyordur belki
NhLpRn Benim dökülme durdu gürleşti ve hızlı uzamaya başladı saçlarım tırnaklarım ve tüylenme oldu vücudumda
bgmbgmbgm ilkanneilkbebek benim de 25.haftam bitti ama saç dökülmelerim hiç azalmadı. Herkes hamilelikte azalır diyordu umutla bekledim ama malesef eskisi gibi devam etti yine 😅
ilkanneilkbebek bgmbgmbgm yalnız değilmişim demek ki bende o mucize anı çok beklemiştim dökülmesi durmayacak demek ki😁
Suvinella ilkanneilkbebek benimde 4. Aylarda çok dökülüyordu ama sonra tamamen durdu suan cok saglam🙏
ilkanneilkbebek Suvinella çok şanslısınız sanırım bu dökülme olayıda kişiden kişiye farklılık gösteriyor
Ykarakus ilkanneilkbebek bende aynı sorunu yaşıyorum 37 haftalık oldum daha yeni yeni durdu dökülmesi ama doktorumun söylediğine göre esas Doğumdan sonra emzirme ödenemin de daha çok dökülecekmiş 🤔😏
Glydn ilkanneilkbebek ben 15 haftalığım ve bu süreçte saç dökülmem azaldı saçım gürleşti ve uzadı fark ediyorum
Fdsa ilkanneilkbebek benimmm 🙋🏼♀️ Yalnız değilsin benim sırma gibi saçlarım vardı şimdi bir avuç boyalı saçtı bide bakım yapamadım onunda etkisiylede koptu kökü bizde üzülme uzar İNŞALLAH bende çok takıyorum ama yapacak bişey Yok kuzum
Ryhnytm ilkanneilkbebek benim 6.ayda durdu vitaminlere bağlıyorum çok geç durdu ama durdu yani lohusalıkta dökülecek diyolar çok üzülüyorum
AygyulSina ilkanneilkbebek hamilelikte dokulmedi ama dogumdan sonra acayip dökülmeye basladi doktor hormonlardan dolayi dedi nornalmis geciyormus bir zaman sonra ama ben kan tahlili istedim simdide doktora gidiyorum sonuclar icin