23sekerkiz Minikaydoganlar zaten bisi yapamiyorum canim plesantam asagida benimde genelde hep yatiyorum.tesekkur ederim 😘
NhLpRn Ezgiix12 24deyim benim de o şekilde adet ağrıları ve kasık ağrısı yaşıyorum geceleri çatı bölgemde çok ağrı oluyo sağa sola dönemiyorum
Ezgiix12 NhLpRn Bende geceleri yatarken sağa sola dönmekte zorlanıyorum sancım olmaya başladı gün içerisindede devam ediyo böyle
Mlssa 23sekerkiz Canım sanırım normal bazen çook hareketli oluyor benim kız bazen çok az hissediyorum☺️ Doktorum normal demişti..
Masalimmkizim 23sekerkiz İnşallah canım Allahın izniyle Sağ Salim Gelsin Yavrularımız Kucaklarımıza Amin 🤭🤭 Kötü düşünme stres yapma kendine hiç ❤
Meltemia 24+4 benimkide bu hafta aksine çok hareketli 😊 inşallah daim olsun.muz yiyin illaki hareket ediyor 🤗
Serrameri @23sekerkiz canım oruç tutuyomusun? Bide artık uyku düzenleri başlamış oluyo anne karnında dolayısıyla aslında uyuyolar ☺️ Korkma olabilen bişey benimde 23+4 bigün hep oynuyosa ertesi gün hiç oynamıyo
Serrameri @[silindi] canım oruç tutuyomusun? Bide artık uyku düzenleri başlamış oluyo anne karnında dolayısıyla aslında uyuyolar ☺️ Korkma olabilen bişey benimde 23+4 bigün hep oynuyosa ertesi gün hiç oynamıyo
Babymam 23sekerkiz canım 28 haftaya kadar gayet normal tedirgin olduğunda tatlı ye ve sol tarafına yat bakalım yaramaz tekmelicek mi ?
Esrarse 23sekerkiz bendede aynısı oluyor canım tekmeleri azaldı ama kendini ordan oraya ittirdiği için hareket ettiğini anlıyorum allahtan
Esrarse 23sekerkiz bendede aynısı oluyor canım tekmeleri azaldı ama kendini ordan oraya ittirdiği için hareket ettiğini anlıyorum allahtan
23sekerkiz Esrarse bilmiyorum ki canim ittirmiyorda donmuyorda yani hissetmiyorum henuz ben zaten cok hareketli degil 🤗 normaldir heralde uyusuk galba biraz 😂